Angol Foci

Hihetetlen pech: Gálameccsen sérült meg a Chelsea kulcsembere!

A Chelsea az USA-ba utazott egy jótékonysági meccsre, a csapatnál reménykednek benne, hogy Rubén Loftus-Cheek sérülése nem súlyos.

A Chelsea a New England Revolution ellen lépett pályára tegnap este. A jótékonysági mérkőzésen több mint 3 milliárd dollárt sikerült összegyűjteni, amivel a két klub gyűlöletellenes szervezetek munkáját támogatja. A Chelsea 3-0-ra megnyerte a találkozót, Giroud egyszer, Barkley kétszer talált be.

1

Mint az ismeretes, a “Kékek” bejutottak az Európa Liga fináléjába. Maurizio Sarri mintha csak előre érezte volna a bajt, a kirándulás előtt nemtetszését fejezte ki a program iránt, szerinte csapatának pihenésre lett volna szüksége a döntő előtt és erre a kezdeményezésre a szezon után kellett volna időt szakítani. Nos, a baj utolérte a gárdát, az idei szezonban kulcsemberré váló saját nevelésű Rubén Loftus-Cheek megsérült, mankóval és rögzítővel hagyta el a Gillette Stadiont.

Egyelőre kérdéses a sérülés súlyossága, de állítólag a csapat orvosi stábja aggódik, mert a tünetek hasonlóak, mint Hudson-Odoi esetében, aki néhány héttel ezelőtt szenvedett Achilles-ín szakadást, ez esetben pedig a felépülési idő legalább hat hónap.

Fel