Kézilabda

Hihetetlen, a LED-fal rádőlt a spanyol játékosokra

Egészen hihetetlen szörnyűség történt a világbajnokság középdöntőjére készülő spanyol férfi kézilabda-válogatott edzésén, a kölni Lanxess Arénában: a súlyos LED-fal egyszer csak a semmiből feldőlt az egyik hosszanti oldalon, amelynek következtében Rodrigo Corrales komolyabbnak tünő térdsérülést szenvedett. 

Iker Romero a spanyol válogatott menedzsere azt nyilatkozta a dán TV2-nek, hogy teljesen érthetetlen okból a LED-fal egyszer csak hirtelen eldőlt.

„Nem tudom mi történt. Nem tudom, miért, de a fal hirtelen rám dőlt. Nekem is vannak fájdalmaim, de a csapattársam Rodrigo Corrales sokkal rosszabbul járt. Nem vette észre, mi történik, és LED-fal megütötte a térdét. Nem tudom mi lesz, képes-e játszani szombaton” – mesélt a balszélső, Aitor Arino, aki úgy néz ki, hogy megúszta súlyos sérülés nélkül.

A történés után at edzés félbeszakadt, csak egy páran nyújtottak még. Az orvosi vizsgálat után derül ki, hogy milyen komoly a kapus sérülése. Ha komolyabb és nem tud pályára lépni, akkor Sterbik Árpád lesz a beugró helyettes.

Szombaton a Franciák ellen kezdi meg a középdöntőt Spanyolország.

Fel