Connect with us

Európai Kosárlabda

Hanga Ádámot nagy megtiszteltetés érte Barcelonában

Hanga Ádámot nagy megtiszteltetés érte Barcelonában


Hanga Ádám csapatkapitány-helyettes lett kosárlabdaklubjában, a spanyol bajnoki ezüstérmes Barcelonában.

    Hanga az M1 aktuális csatornának elmondta: óriási megtiszteltetés ez számára, és reményét fejezte ki, hogy fel tud majd nőni az ezzel járó feladathoz és felelősséghez.


    A kosaras kifejtette: két hónapja ért véget az előző szezon, amely után egyhetes pihenőt tartott. Azt követően már egyéni edzéseket végzett, így megfelelő fizikai állapotban kezdte meg augusztus közepén a csapattal a felkészülést.


    “Egy hetet Andorrában edzőtáboroztunk és túl vagyunk három felkészülési mérkőzésen. Az első napok, de inkább hetek leginkább az új edzővel, Sarunas Jasikeviciussal való megismerkedésünkkel teltek, mert támadásban és védekezésben is teljesen más filozófiában, felfogásban kell játszanunk, mint eddig. A három meccsünket megnyertük, és bár ilyenkor nem elsősorban a győzelem a fontos, nagyon pozitívnak értékelem, amit a csapat mutatott” – nyilatkozta.


    Hanga hozzátette: a szezon jövő hét végén a spanyol Szuperkupával kezdődik számukra, a tenerifei négyes döntőben először a Baskoniával találkoznak – amelytől kikaptak a bajnoki döntőben -, míg a másik párban a Real Madrid játszik a házigazda Tenerifével. Két héttel később indul az élet a spanyol bajnokságban, valamint az Euroligában is.
Kattints a kommenteléshez

Hagyj üzenetet!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Facebook

Új hírek

Több Európai Kosárlabda