Forma 1-RAJTRÁCS MAGAZIN

Hamilton akár a Ferrarinál is befejezheti pályafutását

A Forma-1-es szakértő és televíziós munkatárs, Tony Jardine úgy gondolja, Hamilton a Scuderiánál is befejezheti pályafutását. A maranellói istálló szerinte olyan az F1-ben, mint a Manchester United a fociban.

Lewis Hamiltonróé egyre gyakrabban gondolják azt, hogy ő lesz a Formula-1 egyik valaha volt legnagyobb alakja. A brit 2018-ban megszerezte ötödik világbajnoki címét, amellyel beérte a zseniális Juan Manuel Fangiót, és már csak Michael Schumachernek van nála több bajnoki címe. Azonban Hamilton nem vezette eddigi pályafutása alatt az ágaskodó lovat.

Képtalálat a következőre: „hamilton ferrari”
Fotó:Reddit

„Minden versenyző arra vágyik, hogy a Ferrari pilótája lehessen. Ez ugyanis egy álom beteljesülése. Olyan ez a csapat, mintha a Forma-1 Manchester Unitedje lenne. Az a vörös szín, az örökség, a hagyomány, az a hihetetlen történelem, amivel rendelkezik… A brit sofőrök pedig mindig is jól vezettek ott. Gondoljunk csak meg Mike Hawthornra, vagy Peter Collinsra, de akár Nigel Mansellre. A talján szurkolók pedig imádták az összes szigetországit.”

Fel