Connect with us

NBA

Gyász: Lebron James szívbemarkoló búcsúüzenete Kobe-nak

Gyász: Lebron James szívbemarkoló búcsúüzenete Kobe-nak


Mindenkit nagyon megérintett Kobe Bryant és kislányának tragikus halála. Barátja és egykori ellenfele, aki most a Lakers franchise zászlóvivője Lebron James ezzel az üzenettel búcsúzott Kobe-tól.

„Még nem állok készen, de itt vagyok. Haver, csak ülök és próbálok valamit írni, de akárhányszor megpróbálom, rám tör újra a sírás, és csak rád és Gigire gondolok, és arra a barátságra, kötelékre, testvéri kapcsolatra, ami köztünk volt. Vasárnap reggel még hallottam a hangod, mielőtt elhagytam volna Philadelphiát. Soha nem gondoltam volna, hogy az lesz az utolsó beszélgetésünk.

Mi ez b….meg! Teljesen összetört a szívem, és le vagyok sújtva, testvérem. Szeretlek, nagytesó! Együtt érzek Vanessával és a gyerekekkel. Megígérem, továbbviszem az örökséged. Nagyon sokat jelentesz mindannyiunknak, főleg itt, Los Angelesben, és az én felelősségem, hogy a hátamra vegyem ezt az egész kib….tt, és folytassuk. Kérlek, adj erőt a nekem a mennyből, és vigyázz rám! Rengeteg minden van még, amit szeretnék mondani, de még nem megy, mert egyszerűen nem tudok túllépni rajta. Amíg legközelebb találkozunk, viszlát, testvérem!”
Kattints a kommenteléshez

Hagyj üzenetet!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Facebook

Új hírek

Több NBA