Bajnokok Ligája

Guardiola csal álom marad a Juventusnak

Az utóbbi napokban több sportoldal leközölte, hogy Guardiola megállapodott a Juventus-szal és nyártól a csapat edzője lesz.

Ez azonban teljesen alaptalan mert Pep Guardiola kitölti hátralévő kétéves szerződést jelenlegi csapatánál a Manchester City-nél. Ezt erősíti meg Alberto Galassi , a Manchester City igazgatótanácsának tagja is, aki a következőket nyilatkozta a Radio24-nek.

City

Szeretném elmondani a Juventus szurkolóknak, hogy nem minden álom válik valóra. Az is csak álom marad számukra, hogy Pep Guardiola a Juventus edzője legyen a nyártól. A klub nevében beszélek, Guardiola kitölti két éves szerződését és ez csak spekuláció, hogy elhagyja a Manchester City-t.

Galassi beszélt arról, hogy maga Guardiola mit is gondol erről ” Bosszantotta, mert senki sem hisz neki. Komoly ember, nem szereti, ha nem hisznek neki , amikor beszél. Tiszteletben tartjuk a Juventust, meglátjuk, ki lesz a következő edzőjük Galassi és a City szerint a kérdés lezárult: ” Felkértek, hogy hivatalos álláspontot vegyek fel, és én ezt tettem, mosolygok ezeken a dolgokon, de ma, ezzel a nyilatkozattal befejeztük, nem beszélünk többet az ügyről “. – zárta le a pletykát Galassi.

Fel