Connect with us

Spanyol Foci

Griezmann ex-ügynökének súlyos vádjai Lionel Messivel szemben

Griezmann ex-ügynökének súlyos vádjai Lionel Messivel szemben


Antoine Griezmann korábbi ügynöke biztos abban, hogy az a tény, hogy a francia csatár nincs formában az FC Barcelonában, Lionel Messi miatt van. Az argentin szupersztárnak királyként kell uralkodnia és mindent alárendelnek neki a klubban és az öltözőben is.

2019 nyarán az FC Barcelona óriási összeget, 120 millió eurót dobott az asztalra Antoine Griezmann kivásárlására az Atlético Madridtól. Nagy az összeg, amelyet a támadó játékos még nem tudott megszolgálni a pályán. 

Antoine csatlakozott egy olyan klubhoz, ahol Messi mindent lát és hall. Ő a császár és a király, így együtt, és nem örült Antoine érkezésének. Megbánta, hogy Griezmann a Barcába szerződött és éreztette is vele” – mondta Griezmann ex-ügynöke, Eric Olhats a France Football-nak.

Bár többször hallotta Griezmanntól, hogy Messivel nincs gond, soha nem vette észre, hogy az argentin cáfolná ezeket a spekulációkat. A médiában gyorsan elterjedtek a pletykák, miszerint a két szupersztár nem fog kijönni egymással.

“Vagy mellette vagy, vagy ellene”

Nyilatkozataiban azonban tovább megy, és komoly vádakat emel Messi ellen. A 33 éves hatszoros Aranylabdás egy “terrorrendszert” irányít az FC Barcelonában. – Vagy mellette vagy, vagy ellene – mondta Olhats. Messi “traumatikus körülményeket” teremtett Griezmann számára, ami rányomta bélyegét teljesítményére.

Griezmann számára a helyzet különösen stresszes, mivel a francia válogatott játékos egyébként is kerüli a nyílt konfliktusokat – tárja fel Olhats. “Megpróbálja hagyni az egészet, és inkább teljesítményével tűnjön ki a pályán. Soha nem lesz nyílt vitája senkivel. Ez egyáltalán nem az ő stílusa.” Griezmann szereti a futballt, csak játszani akar és boldog szeretne lenni, amikor pályára lép.

Ennek ellenére Olhats biztos abban, hogy Griezmann a maga útját fogja járni. “A klub a beteg, nem ő” – mondta Olhats. A Barca 57 tétmérkőzésén Griezmannnak 17 gólja van, ezen a mérlegen lehetne javítani, de a 29 éves játékos formája kezd egyre jobb lenni. Valószínűleg azért is, mert Messi egyedüli uralkodói pozíciója valószínűleg lassan összeomlik. Végül is a szupersztár mindent megpróbált a nyáron, hogy ingyen elhagyja szeretett klubját. A szezon után újra meg akarja tenni ezt a lépést, és a Barcának új vezérre lesz szüksége.
Kattints a kommenteléshez

Hagyj üzenetet!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Facebook

Új hírek

Több Spanyol Foci