Tenisz

Fucsovics: „Kegyetlenül nehéz meccs volt”

Fucsovics Marci egy nagyon nehéz mérkőzésen van túl a Sofia Open nyolcaddöntőjében.

Így nyilatkozott a mérkőzés után:

„Kegyetlenül nehéz meccs volt, Maden elképesztően jól teniszezett, főleg a bréklabdáknál” – közölte Fucsovics Márton.”Nem emlékszem, mikor volt 23 bréklabdám egy meccsen. Régebben egy ilyen mérkőzést elbuktam, most erős tudtam maradni a legnehezebb pillanatokban is, ennek köszönhetem a győzelmet.

Fotó: Facebook


„Nem emlékszem, mikor volt 23 bréklabdám egy meccsen. Régebben egy ilyen mérkőzést elbuktam, most erős tudtam maradni a legnehezebb pillanatokban is, ennek köszönhetem a győzelmet.

Fotó? Facebook

„A döntő szettben, amikor 3:0 után dupla brékről kiegyenlített, nagyon erősnek kellett lennem fejben. Örülök, hogy sikerült” – tette hozzá, majd rátért következő ellenfelére: „A hétvégén volt egy nagyon jó edzésem Bautista Aguttal, hihetetlen stabil és nagyszerű formában van. Tudom, mire számíthatok a negyeddöntőben ellene. Azon leszek, hogy kihozzam magamból a maximumot, és élvezzem a teniszt” – utalt arra, hogy pénteken a negyedik helyen kiemelt, az ATP-rangsorban 18. Roberto Bautista Aguttal találkozik pályafutása során először. MTI

Fel