Connect with us

Tenisz

Fucsovics: ha adottak a feltételek, ott leszek Washingtonban

Fucsovics: ha adottak a feltételek, ott leszek Washingtonban


Washingtonban léphet újra pályára ATP-tornán Fucsovics Márton, a férfi tenisz-világranglista 84. helyezettje.

    A 28 éves játékos kedden az M1 aktuális csatornának hangsúlyozta, egyáltalán nem állt le, heti háromszor-négyszer teniszezett két-három órát, illetve sok konditermi edzést végzett.


    “Nekem nem pihenő volt ez az időszak, de most, hogy látjuk, mikor fog újrakezdődni a szezon, lassan mi is még keményebben elkezdünk edzeni” – fejtette ki. A koronavírus-járvány miatt márciusban leállt férfi versenysorozat augusztus 14-én a washingtoni tornával folytatódik, ezt követi a cincinnati viadal az amerikai nyílt bajnokság helyszínén, az augusztus 24-én rajtoló US Open előtt.


    “Ha adottak a feltételek, akkor ott leszek Washingtonban. Az év végéig még 15-16 verseny jöhet szóba, a tavalyi második félévből nem sok pontot kell védenem, így remélem, sok pontot tudok még gyűjteni” – mondta Fucsovics Márton.


    “Lehet, hogy kicsit még korai az újrakezdés, de már mindenki szeretne játszani. Ezzel együtt benne vagyok egy ATP-fórumban, ahol a játékosok nagyon elégedetlenek, és nem biztos, hogy mindenki szeretne a jelenlegi feltételekkel játszani.”


    A fertőzések miatt félbeszakadt Adria Tourról a nyíregyházi teniszező úgy vélekedett:


    “Ez korai volt Djokovicéktól, bár persze mindenki ki van éhezve a teniszre. Engem is meghívtak egy belgrádi versenyre, és utólag úgy érzem, jó, hogy lemondtam, én is félek a vírustól. Szerencsére itthon is tudunk készülni, rengeteg jó játékosunk van” – jelentette ki, majd rátért a májusi Budapest Kupára:


    “Ez a zárt kapus torna jól sikerült, és tervezzük a folytatást. Egy hónap múlva talán még jobb állapotban leszünk” – tette hozzá.
Kattints a kommenteléshez

Hagyj üzenetet!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Facebook

Új hírek

Több Tenisz