Tenisz

Fucsovics az MTK-hoz igazolt – HIVATALOS

Fucsovics Márton az MTK csapatához igazolt, jelentették be a Budai Teniszcentrumban tartott sajtótájékoztatón. A nyíregyházi Tenisz Park SE-től távozó magyar éljátékos magyarországi felkészülését már ebben a budai teniszközpontban végezte.

Fotó: MTK

Deutsch Tamás egyesületi elnökkel közösen jelentették be az átigazolás tényét. „Azok közé tartozik, akikről elmondhatjuk, hogy világhírű magyar. Sokan vannak az országban, akik a határon túl már nem ismertek, de mindig vannak olyanok, akik világhírűek – Márton ilyen, és képesnek tartom rá, hogy elérje célját, és bekerüljön a legjobb tíz közé a világranglistán. Ha tudományban, vagy a művészetben érné el ezeket az eredményeket, mindenki azt mondaná, ő a szakma egyik zsenije. Felejtsük el, hogy a sportolók tekintetében félve használjuk ezt a kifejezést” – jelentette ki Deutsch.

Fotó: NSO

Igyekszem érmekkel, kupákkal meghálálni az MTK támogatását. Én nem vagyok a szavak embere, megpróbálok a pályán minél szebbeket ütni, minél nagyobb versenyeket nyerni. Az életem nem változik meg, ugyanúgy kizárólag a teniszre kell koncentrálnom”-mondta Fucsovics  Forrás: NSO

Fel