Connect with us

Labdarúgás

Francia klubok négyes tornával hangolnának a szezonra Katarban

Francia klubok négyes tornával hangolnának a szezonra Katarban


Nyáron a francia élvonalban szereplő négy labdarúgóklub, köztük a Paris Saint-Germain, katari tornán hangolna a következő szezonra.

    A L’Équipe sportlap – a szintén francia RTL újság információira hivatkozva – arról számolt be, hogy a PSG mellett a Lyon, a Lille és a Saint-Étienne júliusban az ultramodern felkészülési lehetőségeket biztosító dohai sportközpontban készülne, illetve mérkőzne meg egymással négyes torna keretében.


    A 20 csapatos francia élvonal küzdelmeit 28 forduló után március közepén függesztették fel a koronavírus-járvány miatt, majd április végén a futballszövetség bejelentette, hogy a bajnokságot befejezettnek nyilvánítja. A bajnok a PSG lett, a Katarba készülők közül a Lille a 4., a Lyon a 7., míg a Saint-Étienne a 17. helyen végzett.


    A négy csapat így részben Dohában készülne fel a Ligue 1 következő idényének augusztus 22-ei hétvégéjére tervezett rajtjára.


    Az elgondolás egyelőre igen komoly akadállyal néz szembe: a világjárvány miatt Katarba külföldiek számára jelenleg tilos a belépés.
Kattints a kommenteléshez

Hagyj üzenetet!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Facebook

Új hírek

Több Labdarúgás