Connect with us

Sportbulvár

FőnixFitt negyedszer Debrecenben

FőnixFitt negyedszer Debrecenben

Negyedik alkalommal rendezik meg Kelet-Magyarország legnagyobb fitnesz-eseményét február 15-én a debreceni Főnix Csarnokban.                                                

    A FőnixFitt elnevezésű program keddi sajtótájékoztatóján Dékán Tamás, a Magyar Sport- és Életmódfejlesztő Klaszter ügyvezetője elmondta: a rendezvénnyel az egészséges életmódra, a mozgás és a tömegsport fontosságára szeretnék felhívni a figyelmet. Hozzátette: az elmúlt években már jól bevált programokon nem változtatnak, így a nagyszínpadon egész nap egymást követik majd a sztárfellépők. Az érdeklődők együtt mozoghatnak többek között Béres Alexandra fitnesz világ- és Európa-bajnokkal, Bánkuti Gabriella életmód-szakértővel, Tatarek Rezsővel, az úgynevezett Ironbox koncepció atyjával, Péntek Enikő fitneszedzővel és Sifter Tímea fitneszversenyzővel.

Képtalálat a következőre: „főnixfitt debrecen”
Fotó: Google


    Széles Diána, Debrecen alpolgármestere hangsúlyozta: a FőnixFitt egyre népszerűbb, tavaly már több mint 2500 sportolni vágyó váltott belépőt a programokra. Az esemény egyik fontos küldetésének nevezte a közös sportolás, mozgás élményének kialakítását, amely közösségszervező erőt is jelent.


    Becsky András, a szervező Debreceni Sportcentrum Kft. ügyvezetője emlékeztetett: a Főnix Csarnok januárban a rövidpályás gyorskorcsolya Európa-bajnokságnak ad otthont, az évindító tömegsporteseményt ezért rendezik meg később, február 15-én. Kelet-Magyarország legnagyobb fitnesz rendezvényére december 31-ig kedvezményes áron váltható belépő – fűzte hozzá.     


    A FőnixFitten a debreceni fitnesztermek szakembereivel is találkozhatnak a mozogni vágyók. A mozgásformák kipróbálása mellett a látogatók hasznos információkhoz juthatnak az egészséges táplálkozásról, a szépségápolásról, emellett életmód-tanácsadásokon, egészségügyi szűréseken és fórumbeszélgetéseken vehetnek részt.
Kattints a kommenteléshez

Hagyj üzenetet!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Facebook

Új hírek

Több Sportbulvár