Connect with us

Magyar Foci

Fiola Attila már márciusban szeretne visszatérni a válogatottba

Fiola Attila már márciusban szeretne visszatérni a válogatottba


Fiola Attila, aki a téli szünet előtt tért vissza a pályára, szeretné minél hamarabb visszanyerni korábbi formáját, és akár már a márciusi, Európa-bajnoki pótselejtezőn szerepelne a magyar labdarúgó-válogatottban.

    “Az a legfontosabb a számomra, hogy jó állapotba kerüljek” – szögezte le a MOL Fehérvár FC 29 éves védője az M4 Sport Sporthíradójában.


    A 27-szeres válogatott játékos elsődleges céljaként azt nevezte meg, hogy visszanyerje helyét saját klubcsapatában, majd úgy fogalmazott, hogy ha minden jól alakul, márciusban a válogatottban is szeretne ott lenni.

Kapcsolódó kép
Fotó: M4Sport.hu


    “De az még messze van, úgyhogy nekem az elsődleges a következő három hét” – mondta azelőtt, hogy csapata elutazott a spanyolországi edzőtáborba.


    Fiola térdét négy hónapja, szeptember 3-án műtötték meg Barcelonában. Az artroszkópos beavatkozásra nem konkrét sérülés, hanem krónikus, elhúzódó folyamatnak az eredményeként kialakult íngyulladás miatt került sor.


    A hazai bajnokság január 25-én folytatódik, a magyar válogatott pedig március 26-án Bulgáriában játszik az Európa-bajnokság pótselejtezőjében, majd győzelem esetén 31-én az izlandi-román párharc nyertesével csap össze itthon az Eb-részvételért.
Kattints a kommenteléshez

Hagyj üzenetet!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Facebook

Új hírek

Több Magyar Foci