Kézilabda

Férfi Magyar Kupa: A Dabas edzőjének nyilatkozata a négyes döntő előtt

Hatalmas sikert ért el a dabasi férfi kézilabda csapat február 15-én, hiszen a Ferencváros elleni győztesen megvívott (26-23) hazai találkozó után biztossá vált, hogy a Pest megyeiek is ott lesznek a debreceni négyes döntőben. 

Az első szombati elődöntőben 13 órától a címvédő Veszprém lesz az ellenfele a bajnokságban hetedik helyen álló Ivan Perisicéknek. A két gárda az idei pontvadászatban egyszer, december 10-én találkozott, akkor a bakonyi sztárcsapat 40-26-ra lelépte ellenfelét hazai közönség előtt.

Fotó: DSC

Tomori Győző vezetőedző: – Örömteli, hogy sikerült bejutnunk a Magyar Kupa négyes döntőjébe. Tavaszra csapattá érett a társaság, ezért is nagy siker számunkra, hogy képviselhetjük magunkat Debrecenben, a magyar férfi kézilabda kiemelkedő eseményén, a kupasorozatban egy hozzánk hasonló kiscsapatnak ez hatalmas eredmény. Egyre népesebb szurkolótáborunknak és a kézilabdát szerető dabasiaknak a kupadöntő jó lehetőség, hogy velünk tartsanak. Természetesen szeretnénk minél jobban szerepelni ebben a két napban, megpróbálunk maximálisan felkészülni erre a számunkra szokatlan sorozatterhelésre. Forrás: DSC

Férfi Kézilabda Magyar Kupa négyes döntő

2019. április 6-7., Debrecen, Főnix Csarnok

Április 6., szombat, elődöntők:

13:00 ROTACHROM DABAS–TELEKOM VESZPRÉM

15:15 MOL-PICK SZEGED–BALATONFÜREDI KSE

Április 7., vasárnap:

13:30 bronzmérkőzés

16:00 döntő

Fel