Connect with us

Európai Kosárlabda

Férfi kosárlabda BL – Továbbjutást vár a Falco irányítója

Férfi kosárlabda BL – Továbbjutást vár a Falco irányítója


Továbbjutást vár csapatától Kyan Anderson, a férfi Bajnokok Ligáját szerdán Oroszországban megkezdő Falco-Vulcano Energia KC Szombathely kosárlabdázója.

    “Nagyon kiélezett verseny lesz a BL-ben idén” – idézte a vasi klub honlapja az amerikai irányítót. “A csapatok választéka és a csoportok nagyon érdekessé fogják tenni, főleg úgy, hogy a Covid-19-cel is számolnunk kell.”


    A tavalyi magyar bajnok az orosz Nyizsnyij Novgorod mellett a spanyol Zaragozával és a lengyel Lublinnal szerepel egy négyesben.


    “A Zaragozáról ismert, hogy évről évre nagyon jó csapatuk van. Néhány játékosuk ismerős a számomra, mivel már játszottam ellenük. Az orosz és lengyel csapatok ellen nem volt még szerencsém pályára lépni, de biztos vagyok benne, hogy felkészültek lesznek, és nagyon tehetségesek. Jó esélyünk van továbbjutni a csoportunkról, de nem lesz könnyű dolgunk” – vélekedett Anderson.


    Ami a Novgorod elleni nyitómeccset illeti, a 28 éves játékos elmondta, még nem térképezték fel a riválist, és nem is játszottak még ellene.


    “Azt tudom elmondani, hogy azokra a dolgokra kell koncentrálnunk, amikre hatással tudunk lenni. Ez pedig az, hogy mentálisan és taktikailag is tökéletesen fel legyünk készülve” – tette hozzá.


    A Falco kedden utazik el Oroszországba, a kvartettekből az első két helyezett jut tovább a nyolcaddöntőbe.
Kattints a kommenteléshez

Hagyj üzenetet!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Facebook

Új hírek

Több Európai Kosárlabda