Connect with us

Kézilabda Világbajnokság

Férfi kézilabda válogatott: Nagy László és a játékosok ezt várják Egyiptomban

Férfi kézilabda válogatott: Nagy László és a játékosok ezt várják Egyiptomban


A magyar kézilabda-válogatott játékosai alapcélnak érzik, hogy a lehető legjobb helyen jussanak tovább a csoportból az egyiptomi világbajnokságon, Bánhidi Bence pedig úgy érzi, a jelenlegi együttes jobb annál, amely 9. lett a tavalyi Európa-bajnokságon, ami mindenképpen bizakodásra adhat okot. – írta az M4Sport.hu

Gulyás István (szövetségi kapitány): „Még hivatalos állásfoglalás nem érkezett a szövetségtől, hogy a szereplést illetően mi az elvárás a válogatottal szemben, de a fiúk bátran nyilatkoznak, ami nekem jó visszajelzés. Abban bízom, hogy ugyanolyan örömet tudunk szerezni a szurkolóinknak, mint tavaly, ebben pedig benne van az is, hogy elég sok meccset nyerünk majd.”

Nagy László (csapatmenedzser): „A saját fejlődésünkre kell koncentrálni, de a felkészülésen látottak nagyon bíztatóak voltak. Úgy látjuk, hogy azok az alapok, melyeket igyekszünk lefektetni, azok megmaradtak, tehát a járvány ellenére elég jó állapotban van a csapat.”

Bánhidi Bence:„Rövid távon a csoportelsőség a célunk, ez már egy siker lenne a magyar kézilabdának. Hosszú távon pedig jó lenne minél fentebb végezni. A mostani csapatunk jobb az Európa-bajnokságon szerepelt együttesnél, úgyhogy úgy kell kiutazni, hogy merjünk nagyot álmodni.”

Győri Mátyás:„Bízom benne, hogy ugyanaz a fiatalos lendület jellemez majd minket a pályán, mint tavaly, amikor volt pár olyan nem várt győzelmünk, amin mi is meglepődtünk. Ha ez most is meglesz, akkor elégedettek lehetünk. A célunk, hogy a csoportból továbbjussunk, s tegyük ezt minél több ponttal.”

Lékai Máté:„Szerintem a fiatalok ugyanolyan teljesítményre lesznek képesek, mint tavaly, amikor meglepetést tudtak okozni. Bízom benne, hogy mi, idősebbek, mint a Bodó Ricsi vagy én, nem rontjuk, hanem inkább emeljük a válogatott színvonalát. Ha mindent kiadunk magunkból, akkor elégedettek lehetünk, hogy mindez milyen eredményre lesz elég, azt pedig meglátjuk. Én a csoportból való továbbjutás után a keresztbe ágon szeretnék nem egy, hanem inkább két mérkőzést megnyerni.”
Kattints a kommenteléshez

Hagyj üzenetet!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Facebook

Új hírek

Több Kézilabda Világbajnokság