Connect with us

Kézilabda

Férfi kézilabda: Szombaton Veszprém – Kiel a BL-ben – meccs előtti nyilatkozatok

Férfi kézilabda: Szombaton Veszprém – Kiel a BL-ben – meccs előtti nyilatkozatok


Szombaton rangadó vár a Veszprémre a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában, a német Kiel gárdája érkezik a Veszprém Arénába. A meccs előtt a handballveszprem.hu kérdezte a játékosokat és az edzőt a hétvégi erőpróbáról.

David Davis: A Hét Meccsét játsszuk. Egész Európa ránk figyel majd. A Kiel természetesen egy jól ismert együttes. Remekül játszanak idén, még úgy is, hogy edzőt cseréltek a nyáron. Néztem mérkőzéseiket a Super Globe-ról és természetesen a Bajnokok Ligájából is. Ugyanazt a szintet hozzák, mint az edzőváltás előtt. Általában nem kapnak ki egy gólnál többel soha. Kemény mérkőzésre számítok a találkozó legvégéig. 

Sterbik Árpád: A Kiel az egyik legnagyobb esélyes az első helyre a csoportban, velünk együtt, illetve a Vardarral és a Kielcével. Fontos lenne a két pont számunkra, hogy ne maradjunk le az első helyért folytatott harcban. Nehéz meccsre számítok, amiből remélem, hogy mi jövünk ki pozitívan. A Kiel döntetlenre végzett a Kielcével, de ha jól tudom, az utóbbi években a Kiel hazai pályán nem igazán tudott nyerni a lengyelek ellen. Nagy mumus nekik a Kielce a Bajnokok Ligájában. Ellenfelünk egy jó kis fiatal együttes, új edzővel. Remélem, hogy tudunk győzni.

16555.jpg
Fotó: handballveszprem.hu

Rogerio Moraes Ferreira: Ez lesz a második hazai mérkőzésünk a Bajnokok Ligájában. Folytatnunk kell a fejlődést lépésről lépésre. Azt már tudjuk, hogy a Kielnek erős csapata van, és hogy visszatértek a Bajnokok Ligájában a tavalyi EHF Kupa diadaluk után. Nehéz meccs lesz, de nem csak nekünk, hanem az ellenfelünknek is, mivel nagy összecsapást vívtak a Kielcével múlt héten. Egy remek találkozót és teltházat várok a hétvégén, aztán meglátjuk, hogy mi történik majd szombaton.

Omar Yahia: Nem számítok könnyű találkozóra, mivel a Kiel egy kitűnő együttes. Múlt hétvégén hatalmas meccset vívtak a Kielcével, és úgy gondolom, hogy ez ellenünk sem lesz másképpen. Szoros csatát várok, egészen a legvégéig, ahol bizonyíthatjuk, hogy tudunk olyan jól játszani, mint a múlt héten.
Kattints a kommenteléshez

Hagyj üzenetet!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Facebook

Új hírek

Több Kézilabda