Connect with us

Kézilabda

Férfi kézilabda SEHA Liga – Játék nélkül jutott a négyes döntőbe a Veszprém

Férfi kézilabda SEHA Liga – Játék nélkül jutott a négyes döntőbe a Veszprém


A Telekom Veszprém bejutott a férfi kézilabda SEHA Liga négyes döntőjébe, miután a regionális szövetség úgy döntött, hogy a magyar csapatnak a koronavírus-járvány miatt nem kell lejátszania a szerb RK Vojvodina elleni negyeddöntő visszavágóját.

    A párharc első mérkőzését a Veszprém 31-26-ra megnyerte Újvidéken március 8-án. A visszavágóra egy héttel később került volna sor, de a világjárvány miatt elhalasztották, és augusztus 25-re tűzték ki. Az ellenfél múlt szombaton jelezte, hogy a szerbiai járványhelyzet és az utazási korlátozások miatt nem tud pályára lépni kedden Veszprémben.


    A SEHA honlapja szerint 10-0-s gólkülönbséggel a Veszprém javára igazolták a visszavágót, a magyar együttes így kettős sikerrel lépett tovább.


    A négyes döntőt a jövő héten rendezik a horvátországi Zárában (Zadar). A Veszprém ellenfele az elődöntőben a fehérorosz Meskov Breszt lesz pénteken 18 órától. A másik ágon a címvédő macedón Vardar Szkopje a horvát PPD Zagreb együttesével találkozik.


    A helyosztókat vasárnap rendezik, a bronzmérkőzésre 18 órától, a döntőre pedig 20.30-tól kerül sor.


    A Veszprém eddig háromszor szerepelt a SEHA Liga négyes döntőjében: 2015-ben és 2016-ban arany-, 2017-ben ezüstérmet nyert.
Kattints a kommenteléshez

Hagyj üzenetet!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Facebook

Új hírek

Több Kézilabda