Connect with us

Kézilabda

Férfi kézilabda SEHA Liga – Ismét elmarad a Veszprém mérkőzése

Férfi kézilabda SEHA Liga – Ismét elmarad a Veszprém mérkőzése


Kedden sem tudják megrendezni a Telekom Veszprém-RK Vojvodina férfi kézilabda-mérkőzést, a SEHA Liga negyeddöntőjének visszavágóját.

    A regionális nemzetközi szövetség (SEHA) honlapjának szombati híradása szerint az újvidéki csapat a szerbiai járványhelyzet és az utazási korlátozások miatt nem utazik el Veszprémbe.


    A párharc első mérkőzését a Veszprém 31-26-ra megnyerte Újvidéken március 8-án. A visszavágóra egy héttel később került volna sor, de a koronavírus-járvány miatt elhalasztották, és augusztus 25-re tűzték ki.


    A SEHA közleménye szerint a párharc sorsáról keddre várható döntés, amelyet a szabályzat alapján hoznak majd meg, így minden bizonnyal 10-0-s gólkülönbséggel a Veszprém javára igazolják a visszavágót, a magyar együttes pedig kettős sikerrel léphet tovább.


    A négyes döntőt szeptember első hétvégéjén rendezik a horvátországi Zárában (Zadar). A mezőnynek tagja még a fehérorosz Meskov Breszt és a horvát PPD Zagreb. A negyedik résztvevő az északmacedón Vardar Szkopje vagy a horvát RK Nexe lesz.
Kattints a kommenteléshez

Hagyj üzenetet!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Facebook

Új hírek

Több Kézilabda