Connect with us

Kézilabda

Férfi kézilabda SEHA Liga – Győztes meccsen lépett pályára Paczkowski a Veszprémben

Férfi kézilabda SEHA Liga – Győztes meccsen lépett pályára Paczkowski a Veszprémben


Góllal mutatkozott be a Telekom Veszprém csapatában a lengyel Pawel Paczkowski a szerb Metaloplastika Sabac elleni győztes hazai meccsen a férfi kézilabda SEHA Liga alapszakaszának keddi játéknapján.


Eredmény:

SEHA-liga, 5. forduló
TELEKOM VESZPRÉM-METALOPLASZTIKA SABAC (szerb) 36–29 (22–14)
Veszprém, 1500 néző. V: Jurinovic, Mrvica (horvátok).
VESZPRÉM: Székely – Marguc 4 (2), J. Omar 6, B. Blagotinsek 3, Borozan 3, Lauge, Manaszkov 2. Csere: A. NILSSON 6, Nenadics 1, Mackovsek 3, Paczkowski 1, Moraes 1, Gajic 6 (1)
Edző: David Davis.
METALOPLASZTIKA: Jandrics – Kljacsics 3 (2), Milics 7, Gojkovics 2, D. Babics 3, Dukics 1, Maticsics 3 (1). Csere: Bomastar (kapus), Csagalj 2, A. Babics 2, Pisarics 3, Dodics 2, Todorovics, Petrovics 1
Edző: Veszelin Vukovics.
Kiállítások: 8, ill. 10 perc.
Hétméteresek: 6/4, ill. 5/3.

David Davis: Nagyon sok meccsünk van, és a játékosok feje már a hétvégi Kielce elleni meccsen jár. Elégedett vagyok a győzelemmel, viszont jobban is védekezhettünk volna. A 29 kapott gól az sok. Összességében rendben volt a mai. Szeretném megköszönni a kilátogató szurkolóknak. Remélem, hogy a hétvégén többen lesznek. Megtiszteltetés, hogy egy olyan kézilabda ikon mellett ülhetek, mint Veselin Vukovic, akit fiatal koromban még láttam játszani a Barcelonában. Jó látni, hogy a nagy kézilabda család még mindig megvan. 

Gasper Marguc: Nem ez volt a legjobb meccsünk, de boldogok vagyunk a győzelem miatt. Végig kontrolláltuk a meccset. A fejekben a következő Kielce elleni mérkőzés járt a második félidőben. Remélem, minél több szurkoló támogat majd minket szombaton, nagyon fontos számunkra a két pont megszerzése.


    
    A mérkőzés 22. percében először lépett pályára a súlyos térdsérüléséből visszatérő lengyel Pawel Paczkowski, aki két perc múlva góllal mutatkozott be a veszprémi csapatban.


    Nem szerepelt a veszprémiek keretében azonban Kentin Mahé, aki még nem épült fel térdsérüléséből.


    A mezőny legeredményesebb játékosa a szerb csapatból a 7 gólig jutó Milan Milic volt, a veszprémiek közül Yahia Omar, Dragan Gajic és Andreas Nilsson egyaránt 6-6 gólt lőtt.


    A Veszprémnek egy vereség mellett ez volt a hatodik győzelme a regionális nemzetközi sorozat alapszakaszában.
Kattints a kommenteléshez

Hagyj üzenetet!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Facebook

Új hírek

Több Kézilabda