Connect with us

Kézilabda

Férfi kézilabda NB I – Vácon győzött a Gyöngyös

Férfi kézilabda NB I – Vácon győzött a Gyöngyös


A szünetben nyolc góllal vezető Gyöngyös három góllal győzött Vácon a férfi kézilabda NB I pénteki találkozóján.


K&H férfi liga, 11. forduló:
VKSE VÁC-HE-DO B. BRAUN GYÖNGYÖS 32-35 (13-21)
Vác, játékvezetők: Földesi, Halász.
VÁC: Kovács, Majer (kapusok), Antal 4, Bognár 4, Fórizs 1, Gáspár, Holpert 3, Kállai 3, Kocsi 2, Matsuura 6, Miklián 1, Nagy 5, Nyári, Rédai 3, Rojkovics, Rozner. Edző: Skaliczki László.
GYÖNGYÖS: Buzogány, Gödör (kapusok), Duris 2, Gábori 1, Gerdán, Gráf, Hegedűs 8, Herceg 5, Markez 2, Papp 1, Sipeki, Ubornyák 1 (1), Újvári 5, Urbán 4, Varsandán 4, Vilovski 2. Edző: Konkoly Csaba.
Kiállítások: 8, ill. 6.
Hétméteresek: 0/0, ill. 1/1.

Fotó: Gyöngyös Kézilabda Klub

Konkoly Csaba: – Mintaszerűen kezdtük a mérkőzést, azzal a hőfokkal és azzal a koncentrációval, amivel idegenben esélyesként pályára kell lépni. A második félidőben igyekeztem azoknak is lehetőséget adni, akik eddig kevesebbet játszottak. A csapategység ma is jól működött, és a csapatnak azok is a tagjai, akik most talán egy kicsivel több hibával játszottak. A 32 gól sokat elmond a visszarendeződésünk fegyelmezetlenségéről, és az utolsó 5-6 percben elkövetett technikai hibáinkról.

Újvári László: – Ezek a meccsek nagyon jó lehetőséget adnak a beilleszkedésre, a gyakorlásra. Örülök neki, hogy jól ment a gólszerzés, de Rengeteg technikai hibát IS ejtettünk a meccs végén, amit ki kell javítanunk. Köszönjük szurkolóinknak, hogy elkísértek bennünket.

Skaliczki László: – Nagy iramban kezdtük a mérkőzést, ami miatt sok technikai hibát vétettünk az első félidőben, és sok helyzetünk maradt ki. A beálló játék elleni védekezésünk sajnos még mindig nem működik, és nagyon sok gólt kapunk mérkőzésről mérkőzésre. Örülök, hogy fiatal csapatunk ezen a sebességen tudott játszani.

Nagy Norbert: – Az első félidőben nagyobb iramot ment ellenfelünk, mint mi, technikai hibáink miatt könnyű gólokat lőttek. A második félidőben sikerült felvenni a sebességüket, tudtunk könnyű gólokat szerezni, a védekezésünk is javult, bár a beálló körüli terület nem tudjuk jól védeni, ezen kell javítanunk.


Kattints a kommenteléshez

Hagyj üzenetet!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Facebook

Új hírek

Több Kézilabda