Connect with us

Kézilabda

Férfi kézilabda NB I – Gólzáporos veszprémi győzelem

Férfi kézilabda NB I – Gólzáporos veszprémi győzelem


A Veszprém 36-20-ra bizonyult jobbnak a vendég Csurgónál a férfi kézilabda NB I keddi játéknapján.

    A hazaiak 4-0-val kezdtek, a 12. perc elején pedig már 9-1-re vezettek. A folytatásban feléledt ugyan a Csurgó, de a szünetben így is 11 gólos hátrányban volt már. Miután a második félidőre is megmaradt a hazaiak lendülete, kiütötték a vendégeket.

Fotó: Telekom Veszprém


Telekom Veszprém – Csurgói KK 36:20 (19:8)
Telekom Veszprém: Sterbik, Székely – Yahia 3, Moraes 4, Tönnesen, Gajic 7 (3), Marguc 2, Lauge 2, Strlek 9, Terzic, Blagotinsek 3, Nenadic 3, Mahé, Borozan 3
Csurgói KK: Pallag, Zaponsek – Vasic 3 (1), Bazsó, Toskic, Tormás, Leimeter 1, Cehte 1, Potocnik, Oslak 2, Vasvári, Kerkovits, Hadziomerovic 4, Kovacevic 3, Astrashapkin 5 (2), Nagy 1
Hétméteresek: 4/3 ill. 4/3
Kiállítások:  4 perc ill. 8 perc

David Davis: Nagyon tiszteltük a Csurgót, hiszen egy igazán jó csapat. A lehető legjobb tudásunk szerint készültünk erre a mérkőzésre és főleg a védekezésre koncentráltunk. Ma nagyon jól játszottunk és elégedett vagyok a játékosaimmal. 

Rogerio Moraes: Boldogok vagyunk, jól felkészültünk, nagy tisztelettel fogadtuk a Csurgót. Jó játékosaik vannak, sok sikert kívánok nekik. Jó volt a védekezésünk és Székely a kapuban. Az első félidőben megnyertük a mérkőzést és a második félidőben tartottuk a jó játékunkat.

Fotó: Telekom Veszprém

Baranyai Norbert: Ízelítőt kaptunk az európai top kézilabdából. Sajnos nem tudtuk felvenni a versenyt. Abban bíztunk, hogy egy szorosabb mérkőzést tudunk játszani, azonban nagyon jól védekezett a Veszprém. A mi védekezésünk teljesen átjárható volt és sok helyzetünk kimaradt. 

Pallag Péter: Gratulálok a Veszprémnek, a játék minden elemében jobbak voltak, megérdemelt a sikerük. Akkor lőttek gólt, amikor akartak. Két rossz meccsen vagyunk túl. Most kell megmutatni a karakterünket, mert fontos meccsek jönnek és javítanunk kell.

Kattints a kommenteléshez

Hagyj üzenetet!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Facebook

Új hírek

Több Kézilabda