Connect with us

Kézilabda

Férfi kézilabda NB I – Elmarad az Eger-Ferencváros mérkőzés

Férfi kézilabda NB I – Elmarad az Eger-Ferencváros mérkőzés


Elmarad az SBS-Eger – Ferencvárosi TC összecsapás a férfi élvonalbeli kézilabda-bajnokság szerdai (mai) játéknapján, mert a hazai csapatból több játékos esetében felmerült a koronavírus gyanúja.

    Az egri együttes közösségi oldalán kiemelte: hétfő reggelre hét játékosuk lázra, fejfájásra és rossz közérzetre panaszkodott. Ennek ismeretében kedden a csapat a koronavírus kimutatására használt PCR-teszten vett részt az egri Markoth Ferenc Kórházban, aminek az eredménye egyelőre nem érkezett meg, a tünettel rendelkező játékosok elkülönítése viszont megtörtént.


    Hangsúlyozták: a klubvezetés eltökélt, hogy a fennálló járványügyi helyzetben a mérkőzés egyetlen szereplőjét sem teheti ki semmilyen veszélynek, ezért amíg nincs a birtokukban a negativitást igazoló teszt, felelősségteljes magatartást tanúsítva nem vállalják a pályára lépést.


     Hozzátették: a magyar szövetség (MKSZ) bevonásával az FTC vezetőinél kezdeményezték a találkozó elhalasztását, a zöld-fehérek azonban elutasították a kérelmüket.


    A 2020/21-es szezonban mindkét csapat – miként a mezőny nagyobb része – egy-egy találkozót játszott. A szerdai játéknapon további hét mérkőzés szerepel a programban.
Kattints a kommenteléshez

Hagyj üzenetet!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Facebook

Új hírek

Több Kézilabda