Connect with us

Kézilabda

Férfi kézilabda – Korábbi magyar válogatott játékos igazolt a DVTK – Egerbe

Férfi kézilabda – Korábbi magyar válogatott játékos igazolt a DVTK – Egerbe


A Veszprém színeiben 2016-ban mutatkozott be az NB I-ben, majd egy évvel később a magyar felnőtt válogatott mezét is magára ölthette. Egerbe azzal a nem titkolt szándékkal érkezik, hogy új lendületet vegyen a pályafutása. Írja DVTK-Eger honlapja.

Az egri csapat első nyári érkezője Tóth Attila.
Nagyon szeretnék megragadni az első osztályban, s ezért hajlandó vagyok keményen dolgozni” – jelentette ki a 22 éves jobbátlövő. – “Egerben megkaphatom a fejlődésemhez szükséges játékperceket, olyan közegbe kerülök, ahol még inkább kiteljesedhet a pályafutásom. Többször is egyeztettem az átigazolás kapcsán Tóth Edmond vezetőedzővel, akiben rendkívül szimpatikus és kiválóan felkészült szakembert ismertem meg. Nagyon várom már a közös munkát, óriási bennem a bizonyítási vágy.
Tóth Attila két alkalommal a magyar felnőtt válogatott mezét is magára ölthette. Európa-bajnoki selejtezőn, 2017 júniusában Lettországban debütált, majd néhány nappal később a hollandok ellen is lehetőséghez jutott.”

Fotó: DVTK – Eger


Mindent megteszek azért, hogy visszakerüljek a válogatott közelébe, de ehhez az első lépés az, hogy egri színekben nyújtsak kiemelkedőt” – folytatta a junior válogatottal 2017-ben világbajnoki 5. helyezett Tóth Attila. – “A hevesi megyeszékhelyen több korábbi játszótársam Füzi Dániel, Schmid Péter és Molnár Balázs is a segítségemre lehet, egymást is motiváljuk a közös munkában.”
Poszttársként Rédei Istvánnal osztoznak majd a feladatokon.

Forrás: DVTK-Eger
Kattints a kommenteléshez

Hagyj üzenetet!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Facebook

Új hírek

Több Kézilabda