Connect with us

Kézilabda

Férfi kézilabda EHF Kupa – Először veszített a csoportkörben a Tatabánya

Férfi kézilabda EHF Kupa – Először veszített a csoportkörben a Tatabánya


A Tatabánya 26-22-re kikapott a francia Pays d’Aix Université Club otthonában a férfi EHF Kupa csoportkörének negyedik fordulójában, vasárnap Aix en Provence-ban.


    
Férfi EHF-kupa, D-csoport, 4. forduló:
PAUC HANDBALL-GRUNDFOS TATABÁNYA 26-22 (14-8)
Győr, játékvezetők: Jovic, Arnautovic (bosnyákok).
PAUC: Pardin, Lynge Hansen (kapusok), Camarero, Claire 4, Gaudin, Goni Leoz 5, Honrubia 2, Karolczak, Kavticnik 4 (1), Konan 2, Larsen 4, Loesch 3 (1), Paris, Pecina Tome 1, Quintin, Rey Morales 1. Edző: Jerome Fernandez.
TATABÁNYA: Bartucz, Borbély (kapusok), Ancsin 1, Balogh 2 (1), Borzas 2, Davidovic, Dénes, Győri 3, Holpert 3, Hornyák 4, Ilyés, Komogorov 3, Sipos 2, Vranjes 1. Edző: Vladan Matics.
Kiállítások: 8, ill. 8 perc
Hétméteresek: 3/2, ill. 1/1

FÜCHSE BERLIN (német)-BM LOGRONO LA RIOJA (spanyol) 33-26 (15-14)

A csoport állása: 1. Berlin 5 p, 2. PAUC 4 p, 3. Tatabánya 4 p, 4. La Rioja 3 p

    A két csapat győri mérkőzésén 24-24-es döntetlen született múlt szombaton. A vendégek közül ezúttal Juhász Ádám, Szász András és Pásztor Ákos hiányzott.


    Jól kezdett a francia csapat, ezért 6-3-nál Vladan Matics vezetőedző időt kért. Ezt követően csapata védekezése javult, a támadójátéka azonban továbbra sem működött, több mint 14 percig nem talált be (9-3). Mivel a folytatásban felváltva estek a gólok, a szünetben a hazaiak hat találattal vezettek.


    A második félidő elején több mint öt percig nem kapott gólt a Tatabánya, de pontatlan lövései miatt ezt nem tudta kihasználni. Bartucz László és Borbély Ádám is kimondottan jól védett, erre alapozva csapatuk egy 7-1-es sorozattal egy gólra felzárkózott (18-17).


    A PAUC egy időkérés után újra lendületbe került, és végül magabiztosan nyert.


    A vendégek legeredményesebb játékosa Hornyák Péter volt négy góllal.
    Az egy győzelemmel, két döntetlennel és egy vereséggel álló Tatabánya március 21-én a spanyol BM Logrono La Rioja otthonában folytatja szereplését az EHF Kupa csoportkörében.
    
Kattints a kommenteléshez

Hagyj üzenetet!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Facebook

Új hírek

Több Kézilabda