Connect with us

Kézilabda

Férfi kézilabda Eb – Tovább repesztenek a címvédő spanyolok

Férfi kézilabda Eb – Tovább repesztenek a címvédő spanyolok


A címvédő spanyol válogatott 30-26-ra legyőzte Ausztriát az olimpiai kvalifikációs férfi kézilabda Európa-bajnokság középdöntőjének második fordulójában, szombaton Bécsben.

Az első tíz percben úgy tűnt, a várakozásoknak megfelelően magabiztosan nyernek a spanyolok (8-5), a társrendező osztrákok azonban egy 5-1-es sorozat végén átvették a vezetést, és a szünetben is csak egygólos hátrányban voltak.

Fotó: Marca


    Az osztrák csapat a 37. percig tudta tartani magát, akkor a címvédő egy 5-1-es sorozattal meglépett, és a folytatásban már nem fenyegette veszély negyedik sikerét és százszázalékos mutatóját.


    A MOL-Pick Szeged spanyol játékosai közül a jobbátlövő Jorge Maqueda hat, a balátlövő Joan Canellas egy gólt dobott.

Eredmények, középdöntő, 2. forduló, I. csoport:
Spanyolország-Ausztria 30-26 (17-16)

Ausztria: Eichberger (1 – 45) (Bauer 45 – 60) ; Bozovic (5), Weber (3, 2p.), Posch (2), Frimmel (4), Zeiner (2), Bilyk (3); Woss (1), Dicker (2), Zivkovic , Wagner (2), Herburger, Hutecek (1), Santos, Jochmann (1)

Spanyolország: Corrales (1 ) (Pérez de Vargas); R. Entrerríos (4), Alex Dujshebaev (2), Solé (1), J. Cañellas (1), Morros, Ariño (4); Maqueda (6), Ángel Fernández (3), Sarmiento (2), J. Aginagalde, Figueras (3), Aleix Gómez (3, 1p.), G. Guardiola.
Kattints a kommenteléshez

Hagyj üzenetet!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Facebook

Új hírek

Több Kézilabda