Connect with us

Kézilabda

Férfi kézilabda BL: Veszprém – Kielce meccs előtti nyilatkozatok

Férfi kézilabda BL: Veszprém – Kielce meccs előtti nyilatkozatok


A hétvégén Lengyelországban vendégszerepel a Veszprém kézilabdacsapata. Szombaton, 15:00-ás kezdettel a PGE Vive Kielcéhez látogat a Telekom Veszprém a VELUX EHF Bajnokok Ligájában.

David Davis: Nagyon fegyelmezett játékot kell mutatnunk a Kielce ellen, hiszen Dujshebaev csapata is rendkívül fegyelmezetten játszik. Amikor ellenfelünk egy jó együttes ellen lép pályára, egyből átkapcsol a felfogásuk, és koordináltan, a lehető legjobban játszanak, hogy győzni tudjanak. A kulcs a fegyelem lesz, hatvan percen keresztül.

Fotó: Telekom Veszprém

Lékai Máté: Nehéz mérkőzésre számítok, mert a Kielce az egyik legjobb csapat a Bajnokok Ligájában, hiába kaptak ki egymás után két meccsen. Ez csak még nagyobb motivációval hathat rájuk. Tavaly háromszor találkoztunk velük, mindegyik összecsapás szoros volt. Nagy taktikai csata várható, és azt is tudjuk, hogy Davis mester Dujshebaev játékosa volt, szóval pikáns párharc lehet a kispadok mellett is. Mindenképpen nyerni szeretnénk Kielcében, és bár nehéz lesz, ha elakarjuk érni a célunkat, akkor két ponttal kell hazatérni.

Sterbik Árpád: Minden Kielce – Veszprém meccs csak egy-két gólon dőlt el. Minden mérkőzésen partiban volt a két csapat, egy vagy kétgólos győzelem volt valamelyik oldalra. Ez szerintem folytatódni fog. A lengyelek veszítettek pontokat a Montpellier ellen, szóval nekik is olyan nagy szükségük van a két pontra, mint nekünk. Forrás: telekomveszprem.hu




Kattints a kommenteléshez

Hagyj üzenetet!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Facebook

Új hírek

Több Kézilabda