Connect with us

Kézilabda

Férfi kézilabda BL – Döntés született a négyes döntő megrendezéséről

Férfi kézilabda BL – Döntés született a négyes döntő megrendezéséről


Az Európai Kézilabda Szövetség (EHF) kedden közleményben erősítette meg, hogy megrendezi a férfi Bajnokok Ligája decemberre halasztott kölni négyes döntőjét, amelyben a Telekom Veszprém is szerepel.

    A kontinentális szervezet a “Vissza a kézilabdához” kampány egyik legfontosabb részeként tekint a négycsapatos viadalra, amelynek megrendezése iránt éppen ezért elkötelezett. A férfi klubok szervezete, valamint az EHF marketingcége múlt pénteki tanácskozásukon egyetértettek a szándékkal.


    A kölni Lanxess Arena 2010 óta látja vendégül a sportág klubelitjét, decemberben – a 2019/20-as idény zárásaként – a veszprémieken kívül a német THW Kiel, a spanyol Barcelona és a francia Paris Saint-Germain szerepel majd a tornán.


    A részletek pontos kidolgozása – így például a nézők esetleges jelenlétének feltételei – a következő hetekben zajlik majd. Az érdeklődést jelzi, hogy előzetesen megvásárolt jegyek mindössze három százalékát váltották vissza. Ennek ellenére a már belépővel rendelkezőknek is újból jelentkezniük kell az elővételi szakaszra, ugyanis a korábban megváltott jegyek árát visszatérítik, és – a beengedhető nézők számának függvényében – később újraértékesítik.
Kattints a kommenteléshez

Hagyj üzenetet!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Facebook

Új hírek

Több Kézilabda