Connect with us

Kézilabda

Férfi kézilabda: A Tatabánya rangidős kapitánya elhagyja a klubot

Férfi kézilabda: A Tatabánya rangidős kapitánya elhagyja a klubot


A Tatabánya csapatának kapitánya Dénes János a nyáron elhagyja a klubot és a Balatonfüred játékosa lesz. A 35 éves játékos úgy gondolja, ha nem keresték meg volna Balatonfüredről, akkor abbahagyta volna a profi játékot.

Úgy érzem hamar megszerettek a szurkolók is – mondta  Dénes János a Tatabánya Facebook-oldalának. – Én is nagyon megkedveltem őket. Azt gondolom, hogy ez a fajta kötődés leginkább abból adódik, hogy a drukkerek látják rajtad, mindig szívvel-lélekkel küzdesz a pályán a csapat sikeréért. A nézőket ugyanis nem lehet hosszú távon becsapni. Nem véletlen, hogy én is tizenkét szezont húztam itt le, és az sem, hogy abszolút jó érzésekkel, szép emlékekkel távozom. Nincs bennem semmilyen sértődöttség. Lassan harminchat éves vagyok, ez az élet rendje, itt lejárt az időm. Ha nem kaptam volna a fürediektől ajánlatot, ha be kellett volna fejeznem a sportpályafutásomat, akkor sem estem volna kétségbe. Elmentem volna dolgozni, mert a munka nem szégyen. De megkerestek Balatonfüredről. Számomra is nagyon szimpatikus terveket, egy élcsapat körvonalait vázoltak fel. Egy olyan gárdáét, amely a későbbiekben akár nagyobb meglepetéseket is okozhat a magyar bajnokságban. Persze az sem utolsó szempont, hogy ők is nagyon szerették volna, hogy hozzájuk igazoljak. Így gyakorlatilag egy hét alatt egyezségre is jutottunk.” 

 “Dunaújvárosi születésűként éppen Dunaújvárosban szereztük meg a Tatabányával – huszonnégy év után – az első érmünket – fogalmazott a játékos. – Ez óriási élmény volt nekem, a frissen a csapathoz érkezettnek. Bár az is nagyon klassz volt, amikor szintén idegenben, Csurgón vívtuk magunknak az újabb bajnoki harmadik helyezést, ám a dunaújvárosi sikert helyezném mégis az első helyre. Ezeknél az örömteli pillanatokkal legfeljebb még az vehetné fel a „versenyt”, ha a szezon végén egy „tatabányai” bronzéremmel utazhatnék el Füredre.

Távozik a Kék Tigrisektől a csapatkapitány, Dénes JánosDénes János a 2008–2009-es szezon téli szünetében igazolt…

Közzétette: Grundfos Tatabánya Kézilabda Club – 2020. március 15., vasárnap
Kattints a kommenteléshez

Hagyj üzenetet!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Facebook

Új hírek

Több Kézilabda