Connect with us

Kézilabda

Férfi kézi: Elhunyt a magyar bajnok kézilabdázó

Férfi kézi: Elhunyt a magyar bajnok kézilabdázó


Életének hatvanadik évében elhunyt Füzesi Ferenc magyar bajnok kézilabdázó, a mohácsi női kézilabda csapat vezetőedzője.

A klub közleménye:

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy felnőtt csapatunk vezetőedzője, Füzesi Ferenc a mai napon, életének 60. évében távozott közülünk.

Füzesi Ferenc pályafutása alatt a Pécs és a Tatabánya csapatát erősítette, utóbbinál magyar bajnok is volt, emellett évekig légióskodott Spanyolországban. A 92-szeres magyar válogatott játékos részt vett az 1992-es barcelonai olimpián is, ahol a hetedik helyen végzett a nemzeti csapattal. 2018 nyarán felnőtt együttesünk vele kezdte meg a felkészülést, első mohácsi évében a bravúros hatodik helyen zártunk a bajnokságban. Az idei szezon hat mérkőzéssel a vége előtt a koronavírus miatt egyelőre szünetel, de ami sokkal fájóbb most, hogy vezetőedzőnk már nem segítheti tovább csapatunkat.

Szakosztályunk nevében ezúton is szeretnénk őszinte részvétet kívánni az egész családnak! Köszönünk mindent, tudjuk, hogy örök szurkolónk maradsz, hiszen megmondtad. Isten veled, Baresz! 

🏴 Mély fájdalommal tudatjuk, hogy felnőtt csapatunk vezetőedzője, Füzesi Ferenc a mai napon, életének 60. évében…

Közzétette: Mohácsi Női Kézilabda – 2020. április 6., hétfő
Kattints a kommenteléshez

Hagyj üzenetet!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Facebook

Új hírek

Több Kézilabda