Connect with us

Kézilabda

Férfi kézi: 24 évesen visszavonult az Eger játékosa

Férfi kézi: 24 évesen visszavonult az Eger játékosa


Váratlan döntést hozott Papp Gabriel. Csapatunk felvidéki beállója bejelentette: befejezi profi sportpályafutását és a jövőben a civil életben igyekszik érvényesülni. A 24 éves játékos nehéz szívvel búcsúzik. -írta a handballeger.

Az elmúlt hónapok történései csak megerősítettek abban, hogy érdemesebb abba fektetni a nagyobb energiát, amiben hosszútávon több lehetőséget lát az ember – fogalmazott a 24 éves Papp Gabriel. – Hét évet töltöttem kézilabdázóként, s most válaszút elé kerültem. Nagyon sokat gondolkodtam, rendkívül nehéz döntést hoztam, de úgy érzem ez az új irány jelentheti számomra a biztosabb jövőt. Szeretném befejezni a főiskolai tanulmányaimat emellett pedig egy nemzetközi cégnél dolgozom majd Pozsonyban.”


Papp Gabriel egy éve a szlovák első osztályban szereplő HC Sporta Hlohovec együttesétől érkezett a hevesi megyeszékhelyre. A védekezésben alapembernek számító, remek fizikai adottságokkal rendelkező beálló 19 mérkőzésen 8 gólt szerzett.


Szép emlékekkel, rengeteg pozitív élménnyel gazdagodtam az elmúlt egy évben – folytatta Papp Gabriel. – Köszönöm a szurkolóknak hogy befogadtak, akik minden egyes fellépést ünnepé varázsoltak számomra. Soha életemben nem játszottam ilyen nagyszerű közönség előtt! Amikor csak tehetem jövök majd Egerbe, mert a hevesi megyeszékhelyen igazi barátokra is leltem. Hálás vagyok mindenkinek és tiszta szívből szurkolok a klubnak, ennek a nagyszerű közösségnek. Hajrá, Eger!”
Kattints a kommenteléshez

Hagyj üzenetet!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Facebook

Új hírek

Több Kézilabda