Kézilabda

Férfi BL Négyes Döntő: Nyilatkozatok a sorsolás után – Lékai Máté, Csík Zoltán

A kölni négyes döntő hétvégi programja a két elődöntővel indul majd, ennek a sorsolását tartották ma délben. Így nyilatkozott Lékai Máté és Csík Zoltán az esemény után.

A Vive Kielce a Paris Saint-Germaint ejtette ki, miután a házigazdaként elért tízgólos sikert követően az idegenbeli visszavágón “csak” kilenc találattal kapott ki.
    “Számunkra mindig különleges a Kielce elleni mérkőzés, hiszen mindenki emlékszik, mi történt abban a bizonyos döntőben. Most azonban vissza tudunk vágni, ez egy nagy esély számunkra” nyilatkozta Lékai Máté.
    A veszprémiek válogatott irányítója úgy vélekedett, mind a négy csapatnak azonos esélye van a négyes döntő megnyerésére.


    “Voltunk már negyedikek, harmadikok és másodikok is, most megpróbáljuk elcsípni az első helyet” – tette hozzá.
    Lékai hangsúlyozta, hogy a Kielce több játékosa sérüléssel bajlódott az idény eddigi részében, de ha mindenki egészséges, akkor továbbra is nagyon jó csapatot alkotnak, egy nagyon jó edzővel.
    “Elkerültük azt a csapatot, amellyel nem szerettünk volna összekerülni. Már beszéltem is David Barrufettel, a Barcelona vezetőségének egyik tagjával, és mondta, hogy ők is el akartak kerülni minket. Azt gondolom, hogy ez egy jó sorsolás számunkra” – mondta a Veszprém Handball Team Zrt. vezérigazgatója, Csík Zoltán.
    Hozzátette, hogy a játékosok, a klub és a szurkolók sosem fogják elfelejteni a három évvel ezelőtti döntőt, de idén egy Kielce elleni sikeres elődöntővel némileg feledtetni lehetne az akkori kudarcot.
    “Idén nagyon jó esélyünk van a döntőbe jutásra”fogalmazott Csík Zoltán.

Fel