Labdarúgás

Ferenczi vezérletével Loki siker az MTK ellen

A DVSC csapata Ferenczi János két góljával és Bódi Ádám találatával 3:1 arányban legyőzte az MTK gárdáját a Nagyerdei Stadionban. Az MTK szépítő gólját Torghelle Sándor szerezte.

Az első pillanattól fogva támadólag lépett fel a hazai környezetben kiválóan szereplő (a mérkőzés előtt 8 győzelem, 4 döntetlen, 1 vereség) Debrecen, s a balhátvéd Ferenczi János szezonbeli első és második góljával bő húsz perc után magabiztos előnyt szerzett. A Debrecen könnyedén eldönthette volna az összecsapást, de kimaradtak a helyzetei, míg az MTK a 42-szeres válogatott Torghelle Sándor szépségdíjas találatával „visszajött” a mérkőzésbe.

Statisztika:


    A fordulást követően a kék-fehérek próbálkoztak többet az egyenlítés reményében, azonban a félidő közepén a Debrecen Bódi Ádám kapáslövésével visszaállította a kétgólos különbséget. Az MTK a 79. percben ziccert rontott, ezzel pedig gyakorlatilag az utolsó reménye is elszállt az egyenlítésre. A hazaiak az utolsó percekben egy-egy kontrából még szerezhettek volna gólt, de az eredmény nem változott.

Statisztika

Statisztika

Tabella

Fel