Connect with us

Kézilabda

Férfi kézilabda: Fegyelmezetten tartják a karantént a veszprémi játékosok – videók

Férfi kézilabda: Fegyelmezetten tartják a karantént a veszprémi játékosok – videók


A Telekom Veszprém férfi kézilabdacsapatának tagjai zokszó nélkül tudomásul vették, hogy a koronavírus-járvány miatt egyelőre otthon kell maradniuk – mondta Nagy László.

A klub sportigazgatója az SzPress Hírszolgálatnak elmondta, a csapat minden tagja és a teljes szakmai stáb átesett már koronavírus-teszten, amelyek kivétel nélkül negatív eredményt mutattak.

Csütörtöki edzés

A mai edzés eszköze: partvisnyél, kicsit máshogy.Equipment of today's training: broomstick, rethought.#RedUnited #StayAtHome #MaradjOtthon

Közzétette: Veszprém Handball Team – 2020. március 19., csütörtök

Soha nem voltak még ilyen helyzetben, ahogy én sem, de ha az életünk így alakult, akkor engedelmeskedni kell, méghozzá a lehető legnagyobb fegyelmet tanúsítva. A Telekom Veszprém különleges helyet foglal el a magyar sportban, mert a mi játékoskeretünket három földrész – Európa, Afrika és Dél-Amerika – tizennégy nemzetének több mint 20 kézilabdázója alkotja. Amikor elmondtuk nekik, hogy egy ideig mérkőzések és edzések nélkül maradnak, senki sem állt elő azzal, hogy elhagyná az itteni lakóhelyét és hazautazna. Tudomásul vették, hogy se ki, se be, amit a jövőben az állóképességük megőrzéséért tehetnek, azt csak bezárkózva, home office körülmények között tehetik meg” – mondta az SzPress Hírszolgálatnak a tavaly kétszeres BL-győztesként és 209-szeres válogatottként visszavonult sportvezető.

Így dolgoztak a fiúk szerdán

A srácok nevében kérünk elnézést minden alsószomszédtól 😀We would like to apologize to every downstairs neighbors in the name of the guys 😀#RedUnited #StayAtHome #MaradjOtthon

Közzétette: Veszprém Handball Team – 2020. március 18., szerda

Nagy László úgy gondolja, hogy egy kicsit talán jól is jött a kényszerszünet a magyar bajnokcsapat játékosainak, akiknek a kényszerszünet elrendeléséig három fronton is helyt kellett állniuk, közülük többen pedig hazájuk válogatottjában is pályára léptek.

#StayAtHome Második nap….

Nincs megállás, otthon sem!There is no stopping, not even at home!#RedUnited #StayAtHome #MaradjOtthon

Közzétette: Veszprém Handball Team – 2020. március 17., kedd


A megmaradt mozgástér nem mondható túl nagynak, de guggolni, kitöréseket csinálni, gumi- és TRX-kötéllel, kisebb-nagyobb súlyzókkal otthon is lehet mozogni, nem is beszélve a jó öreg fekvőtámaszról és a hasizmok megmozgatásáról. Remélem, hogy néhány hét múlva jobb lesz a helyzet, aztán előbb vagy utóbb minden visszatér a rendes kerékvágásba.”

Videók a hétfői edzésről

A kialakult járványügyi helyzetben jobbnak láttuk, ha a fiúk otthon, szeretteik körében készülnek tovább a visszatérésre. Javasoljuk mindenkinek, hogy amennyiben teheti maradjon otthon, és kerülje a tömeget!In this occuring pandemic situation, we thought the best solution is to let the players prepare for their returns in the safe environment of their homes and loved ones. We strongly suggest to everyone to stay at home if possible and avoid crowds!#RedUnited #StayAtHome #MaradjOtthon

Közzétette: Veszprém Handball Team – 2020. március 16., hétfő


A Magyar Kézilabda Szövetség szakmai alelnökeként is tevékenykedő Nagy László nem hiszi, hogy a kölni BL-döntőt a tervezett időpontban meg tudják tartani, az európai szövetség április közepére ígért tájékoztatást a lehetséges forgatókönyvről. „Addig semmi értelmét nem látom a találgatásoknak.”

Forrás: Szpress Hírszolgálat a Facebook-on
Kattints a kommenteléshez

Hagyj üzenetet!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Facebook

Új hírek

Több Kézilabda