Connect with us

Rajtrács

F2: versenyzőtársai is ott voltak Anthoine Hubert temetésén – fotók a szertartásról

F2: versenyzőtársai is ott voltak Anthoine Hubert temetésén – fotók a szertartásról


A Párizs közeli Chartes katedrálisában közel három órán keresztül tartott a gyászszertatrtás, amelyen beszédet mondott Hubert édesapja mellett Alain Prost, korábbi négyszeres F1-es világbajnok is.

Nyugdíjas francia F1-es versenyző és a Renault speciális tanácsadója, Alain Prost tapsoltak a késő BWT Arden francia versenyzője, Anthoine Hubert temetési menetén, a Notres Dame-i székesegyházon kívül, a Chartres-ben, 2019. szeptember 10-én, Chartres városában, Franciaország központjában. - A 22 éves F2-es sofőr 2019. augusztus 31-én meghalt egy balesetben a Spa-Francorchamps körzetben. (Fotó: JEAN-FRANCOIS MONIER / AFP)

Elment a temetésre az F1-es versenyzők közül Charles Leclerc, Pierre Gasly, Esteban Ocon, valamint George Russell, F2-es versenyzőtársai, valamint az FIA elnöke, Jean Todt, az F1 jogtulajdonosa, a Liberty Media vezetősége, a Ferrari, a Renault és az Alfa Romeo F1-es istállók csapatvezetői, Mattia Binotto, Cyril Abiteboul és Fréderic Vasseur, valamint a tragédiához vezető balesetben szintén érintett Giuliano Alesi, és édesapja a korábbi F1-es Ferrari pilóta, Jean.

Anthoine Hubert, a késő francia versenyző portrék kerülnek a Chartres-i székesegyházba temetési szertartása előtt, 2019. szeptember 10-én. - A 22 éves F2-sofőr 2019. augusztus 31-én meghalt egy balesetben a Spa-Francorchamps-on. áramkört. (Fotó: JEAN-FRANCOIS MONIER / AFP)
A sofőrök sisakjait székre helyezik, mielőtt a késő francia versenyző, Anthoine Hubert temetési ünnepségére, a chartres-i székesegyházban, 2019. szeptember 10-én megtörténik. - A 22 éves F2 sofőr 2019. augusztus 31-én meghalt egy a Spa-Francorchamps áramkört. (Fotó: JEAN-FRANCOIS MONIER / AFP)

A Ferrari monoque stílusú sofőrje, Charles Leclerc 2019. szeptember 10-én megérkezik a késői francia versenyző Anthoine Hubert temetésére Chartres székesegyházába. -Francorchamps áramkör. (Fotó: JEAN-FRANCOIS MONIER / AFP)
A Formula 1 francia versenyzője, Esteban Ocon és anyja, Sabrina (C) érkezik, hogy részt vegyen a késő francia versenyző, Anthoine Hubert temetési ünnepségén, a Notre Dame-i székesegyházban, 2019. szeptember 10-én, Chartres városában, Franciaország központjában. - A 22 éves F2-es sofőr 2019. augusztus 31-én meghalt egy balesetben a Spa-Francorchamps körzetben. (Fotó: JEAN-FRANCOIS MONIER / AFP)
A Forma-1-es francia versenyző, Esteban Ocon és anyja, Sabrina érkezik, hogy részt vegyen a késő francia versenyző, Anthoine Hubert temetési ünnepségén, a Notre Dame-i székesegyházban, 2019. szeptember 10-én, Chartres városában, Franciaország központjában. - A 22 éves F2-es sofőr 2019. augusztus 31-én meghalt egy balesetben a Spa-Francorchamps körzetben. (Fotó: JEAN-FRANCOIS MONIER / AFP)
A Williams Forma-1-es brit versenyzője, George Russell megérkezik a késő francia versenyző, Anthoine Hubert temetési ünnepségére, a Notre Dame-i székesegyház előtt, 2019. szeptember 10-én, Chartres városában, Franciaország központjában. - A 22 éves F2-es sofőr 2019. augusztus 31-én meghalt egy balesetben a Spa-Francorchamps körzetben. (Fotó: JEAN-FRANCOIS MONIER / AFP)
(L-től) A Renault Sport F1 francia elnöke, Jerome Stoll, nyugdíjas francia F1 versenyző és a Renault speciális tanácsadója, Alain Prost, a korábbi Formula 1-es Jean Alesi várja a késő francia versenyző Anthoine Hubert temetési ünnepségét a Notre Dame-i székesegyházon kívül. , 2019. szeptember 10-én, Chartres városában, Franciaország központjában. - A 22 éves F2-es sofőr 2019. augusztus 31-én meghalt egy balesetben a Spa-Francorchamps körzetben. (Fotó: JEAN-FRANCOIS MONIER / AFP)
(L-től) A Trident racing francia versenyzője, Juliano Alesi, a Prema Racing német versenyzője, Mick Schumacher, a francia korábbi versenyző Jean Alesi és a nyugdíjas francia F1 versenyző, valamint a Renault speciális tanácsadója, Alain Prost érkezik a késő francia versenyző, Anthoine Hubert temetésére a A Notre Dame-i székesegyház, a Chartres-ban, 2019. szeptember 10-én. - A 22 éves F2-sofőr 2019. augusztus 31-én meghalt egy baleset során a Spa-Francorchamps körzetben. (Fotó: JEAN-FRANCOIS MONIER / AFP)
TOPSHOT - A labdarúgók a késő francia versenyző Anthoine Hubert koporsóját a Notre Dame-i székesegyházon kívül tartják, a temetési szertartás végén, 2019. szeptember 10-én, a Chartres városában, Franciaország központjában. - A 22 éves F2-es sofőr 2019. augusztus 31-én meghalt egy balesetben a Spa-Francorchamps körzetben. (Fotó: JEAN-FRANCOIS MONIER / AFP)
Victhor (L), a késő francia versenyző testvére, Anthoine Hubert viseli sisakját, amikor Anthoine barátnője, Julie Lajoux (2R) és anyja (R) mellett indul a temetési szertartás végén a Notre Dame-i székesegyházon, 2019. szeptember 10-én, Chartres városában, Franciaország központjában. - A 22 éves F2-es sofőr 2019. augusztus 31-én meghalt egy balesetben a Spa-Francorchamps körzetben. (Fotó: JEAN-FRANCOIS MONIER / AFP)
Victor, a késő francia versenyző testvére, Anthoine Hubert megcsókolja sisakját a Notre Dame-i székesegyház temetkezési szertartásának végén, 2019. szeptember 10-én, Chartres városában, Franciaország központjában. - A 22 éves F2-es sofőr 2019. augusztus 31-én meghalt egy balesetben a Spa-Francorchamps körzetben. (Fotó: JEAN-FRANCOIS MONIER / AFP)
A labdarúgók Anthoine Hubert késő francia versenyző koporsóját a Notre Dame-i székesegyházon kívül tartják a temetési szertartás végén, 2019. szeptember 10-én, a Chartres városában, Franciaország központjában. - A 22 éves F2-es sofőr 2019. augusztus 31-én meghalt egy balesetben a Spa-Francorchamps körzetben. (Fotó: JEAN-FRANCOIS MONIER / AFP)
Fotók: Marca
Kattints a kommenteléshez

Hagyj üzenetet!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Facebook

Új hírek

Több Rajtrács