Connect with us

Rajtrács

F2: kritikus a Hubert autójába csapódó Correa állapota

F2: kritikus a Hubert autójába csapódó Correa állapota


Kritikus állapotban van a múlt héten történt belga verseny Forma-2-es balesetében megsérült Juan Manuel Correa. Correa autója ütközött Hubert versenykocsijába, aminek következtében Anthoine Hubert életét vesztette.

A kettős lábtörést, valamint súlyos gerincsérülést elszenvedő Juan Manuel Correát pár nappal a balesetet követően szállították át Nagy-Britanniába. Az amerikai pilóta múlt vasárnap még Belgiumban esett át egy több mint 4 órás műtéten, amely mindkét lábát érintette. Kezelése a liege-i kórházban, illetve Angliában is az intenzív osztályon történt, állapota eddig végig stabil volt.

Képtalálat a következőre: „juan manuel correa spa”
Fotó: Twitter

Azonban a család a legutóbbi közleményében azt az iformációt tudatta, hogy Correa állapota sajnos romlott, kritikussá vált, de a besorolása még mindig stabil. Az F2-es sofőrnél akut légúti distressz szindróma keletkezett, ezért mesterséges kómába altatták. Ez egy tüdőkárosodás, ami miatt a szervezet kevesebb oxigént kap, gyakran előfordul az ilyen nagy sebességű becsapódásos sérülteknél.

„Hisszük, hogy a fiunktól most is kapunk egy meglepetést, mint ahogyan általában tenné a harcias akaraterejével, erős marad, és teljesen meg fog gyógyulni” – írta a család a közleményében.
Kattints a kommenteléshez

Hagyj üzenetet!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Facebook

Új hírek

Több Rajtrács