Connect with us

Sportbulvár

Ezt mondta Michael Jordan, Kobe Bryant búcsúztatóján a Staples Centerben

Ezt mondta Michael Jordan, Kobe Bryant búcsúztatóján a Staples Centerben


Tegnap volt Kobe Bryant nyilvános búcsúztatója a Los Angeles-i Staples Centerben, ahol Bryant hatalmas sikereit elérte mint a Lakers szupersztárja. A megemlékezésen ott volt szinte minden NBA sztár és edző. A jelenlévők közül többen is beszédet mondtak, azonban a legnagyobb hatást minden idők legjobbjának választott Michel Jordan megemlékezése váltotta ki.

Jordan azt mondta, hogy nem látta Bryant-ben a riválist sohasem és szívesen osztotta meg vele tapasztalatait, mert ő úgy tekintett rá, mint a kistestvérére.

“Kobe azt akarta, hogy a legjobb kosárlabda játékos legyen, aki csak lehet” – mondta Jordan hétfőn Bryant nyilvános megemlékezésén a Staples Centerben. “És amint megismertem őt, én a legjobb nagy testvér akartam lenni, aki csak lehettem.” – sírta el magát közben MJ.

“Amikor Kobe Bryant meghalt, egy darab belőlem is meghalt” – mondta Jordan. – “És mikor (körül) nézem a színtéren és az egész világon, egy részünk most meghalt, különben nem lennénk itt ennyien. Ezekkel az emlékekkel kel most tovább élnünk nélküled. Megpróbálok együtt élni a kicsi testvérem emlékeivel, akit mindenféle módon próbáltam segíteni. Kérlek, nyugodj békében, kicsi testvérem. “

Vanessa Bryant speaks during The Celebration of Life for Kobe & Gianna Bryant at Staples Center on February 24, 2020 in Los Angeles,
Kobe Bryant felesége Vanessa a megemlékezésen – Fotó: Sky Sports

Jordan elmondta, hogy sokszor hívta éjszaka telefonon Kobe és amikor egyszer a visszavonulása után Los Angelesbe utazott, hogy meglátogassa Phil Jacksont, aki akkor a Lakers és Kobe edzője volt, Bryant egyből azt kérdezte tőle, hogy hoztam e cipőt, mert játszanunk kell. Óriási szenvedély volt benne, ami folyamatosan a csúcson tartotta.

“Nem számít, hol látott engem, látta a kihívást” – mondta Jordan. “És csodáltam őt a szenvedélye miatt. Ritkán találkozol valakivel, aki minden nap keresi a kihívásokat és próbál javulni, nem csak sportban, hanem szülőként és férjként is.”

“Senki sem tudja, mennyi időnk van még. Ezért kell élnünk a jelennek. Élveznünk kell minden pillanatot. Annyi időt kell eltöltenünk családjainkkal, szerelmünkkel, barátainkkal amennyit csak tudunk, minden apró momentumot meg kell élnünk.” – utalt Jordan a hirtelen bekövetkezett tragédia okozta feneketlen űrre.
Kattints a kommenteléshez

Hagyj üzenetet!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Facebook

Új hírek

Több Sportbulvár