Connect with us

Sportbulvár

Ezért nem jutott még ki Ronaldinho a paraguay-i börtönből

Ezért nem jutott még ki Ronaldinho a paraguay-i börtönből


Ronaldinho paraguayi börtönben raboskodik és hiába a sittes focibajnokság, nagyon szomorú a kialakult helyzet miatt. Pipino Cuevas egykori paraguay-i futballista látogatta meg a brazil sztárt rabságában.

Ronaldinho hamis útlevéllel próbált Paraguay-ba belépni és lebukott a nem túl hiteles dokumentumokkal. 10 napja van elzárva és az ügyét tárgyaló bíró nem enged könnyen. Többször benyújtották ügyvédei az óvadékkérelmet de túl kevésnek találták a barzil szupersztár által kínált összeget. Először 1 millió euróba próbálták meghatározni a szabadulást, de ezt elutasította a törvényszéki bíró. Második alkalommal már 1,6 millió eurót ajánlottak de ez t is lesöpörte a hivatalnok. Indoklásul azt közölte, hogy Ronaldinho anyagi helyzetéhez képest nagyon alacsony az óvadékként kínált pénzmennyiség. Minden jel arra mutat, hogy a következő alkut már el fogják fogadni a paraguay-i bíróság emberei, Ronnie pedig háziőrízetbe kerülhet. A tömlöcben egyébként a testvérével egy két ágyas cellán osztozik meg a labdazsonglőr. Cuevas meglátogathatta Ronaldinho-t, ők még Barcelonából ismerik egymást. Közös fotót is készítettek.

Pipino Cuevas, Ronaldinhoval a börtönben tett látogatásakor
Fotó: MD

“Láttam Ronaldinho-t , aki szomorú a börtönben. Remélhetőleg hamarosan kijut onnan, csak szomorú a helyzet miatt. Ügyvédei az összes dolgot kezelik. ” 
Kattints a kommenteléshez

Hagyj üzenetet!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Facebook

Új hírek

Több Sportbulvár