Connect with us

Labdarúgás

Ezek a sportesemények se lesznek megrendezve – rúgják ki a játékosokat Svájcban

Ezek a sportesemények se lesznek megrendezve – rúgják ki a játékosokat Svájcban


Újabb események kerültek törlésre a nemzetközi sportnaptárból, nézzük meg melyek ezek.

A vizes sportokat tömörítő nemzetközi szövetség (FINA) elhalasztotta a műugrók tokiói világkupaversenyét, valamint a műúszók szintén a japán fővárosba tervezett olimpiai kvalifikációs viadalát. Előbbire április végén, utóbbira május elején került volna sor. A keddi határozatok a műugrók másik két sorozatát is érintik: a World Series-ből elhalasztották a március végi, londoni versenyt, míg a Grand Prix-ből törölték a május végi, szingapúri állomást, valamint elhalasztották a június eleji, Kuala Lumpur-i viadalt.


    Az angol Premier League április 3-ról április 30-ig meghosszabbította a bajnokság szüneteltetését.


    Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) csütörtökön elhalasztotta az U17-es korosztály férfi és női Európa-bajnokságát. Előbbit május 21. és június 6. között rendezték volna Észtországban, utóbbira pedig májusban, Svédországban került volna sor. Arról, hogy az eseményeket pótolják-e, és ha igen, mikor, még nem döntött az UEFA.


    A svájci labdarúgó-bajnokságban szereplő FC Sion sajtóértesülések szerint előzetes értesítés nélkül felbontotta több játékosának a szerződését. A Blick című napilap arról írt, hogy Christian Constantin, az egyesület elnöke “nyomós okokra” hivatkozva, a futballisták “magas fizetése miatt” döntött így. A játékosok érdekvédelmi szövetsége azonnal bejelentette, hogy válaszlépésre készül.
Kattints a kommenteléshez

Hagyj üzenetet!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Facebook

Új hírek

Több Labdarúgás