Labdarúgás

Érkezik Morata Madridba a Chelsea-ből

Távozik Alvaro Morata a londoni kékek csapatából és hazájába Spanyolországba szerződik. A Chelsea játékosát már be is jelentette új csapata.

Az Atlético Madrid hivatalos oldalán jelentette be, hogy Gelson Martins eladásával elhárult az utolsó akadály Morata szerződtetésével kapcsolatban.

A 26 éves spanyol támadó vasárnap délután átesett az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálaton, hétfőn pedig hivatalosan is bemutatták új csapatánál.

A Chelsea-től érkező Morata 18 hónapos kölcsönmegállapodás keretében írt alá a spanyol együtteshez, amelynek ezt követően 48.5 millió euróért opciós joga lesz a válogatott játékos végleges megvásárlására.

Normális, ha az embereknek van egy meglátása arról, ha valaki a Real Madridban, majd az Atlético Madridban futballozik. Tudom, mit kell tennem ahhoz, hogy a véleményük megváltozzon. Büszke vagyok arra, amit a múltban elértem. Ennek a múltnak a része a Real. De az Atlético is. Gyerekként itt kezdtem futballozni és most örülök, hogy visszatérhetek. Akik ismernek, tudják, milyen érzések kavarognak most bennem, és azt is, mennyire nehezemre esett a várakozás az elmúlt napokban. Jó végre itt lenni” – nyilatkozta Morata. Forrás: NSO

Fel