Connect with us

Magyar Foci

Eppel Márton ugródeszkaként tekint a belgiumi fél évére

Eppel Márton ugródeszkaként tekint a belgiumi fél évére


Eppel Márton ugródeszkaként tekint a következő fél évére, amelyet a belga élvonalban jelenleg utolsó helyezett Cercle Bruges labdarúgócsapatánál tölt.

    A támadó – aki vasárnap vesztes hazai mérkőzésen mutatkozott be új együttesében – az M4 Sport Átigazolás című műsorában kedden este elárulta: az szólt a belgiumi klub ajánlata mellett, hogy mindenképpen szeretett volna Nyugat-Európába szerződni, a gárda edzője, a volt magyar szövetségi kapitány, Bernd Storck pedig kifejezetten ragaszkodott hozzá.


    “Jó volt a színvonal a mérkőzésen, amit meg kellett volna nyernünk a harmadik helyezett ellen” – mondta. Hozzátette: nehéz feladat lesz kiharcolni a bennmaradást, amelyhez ő és a góljai is kellenek.


    “A belga élvonal jó színvonalú bajnokság, jó csapatok ellen játszhatok. A mérkőzéseken sok játékosmegfigyelő van, ugródeszka lehet számomra ez a fél év” – mondta. A nyolcszoros válogatott csatár kiemelte: bízik a tavaszi jó játékban, és annak hozományaként a válogatott meghívóban Marco Rossi szövetség kapitánytól.


    A műsor vendégeként a Vasashoz múlt héten szerződött Feczesin Róbert elárulta: bár tervei között az szerepelt, hogy az Újpestből vonul majd vissza, a klubvezetőkön nem érezte, hogy mindenáron ragaszkodnának hozzá.    


    “Fél évvel ezelőtt úgy szerződtem Újpestre, hogy télen ingyen távozhatok, ha nem kapok megfelelő ajánlatot. Ősszel jó formában játszottam, visszaverekedtem magam a válogatottba, de a téli szezon végéhez közeledve nem éreztem azt a vezetőkön, hogy le akarnának ülni velem beszélni, és olyat szeretnének nyújtani számomra, hogy az Újpesttől vonuljak vissza” – mondta az OTP Bank Liga góllövőlistájának vezetője. Hozzátette: mivel jó formában játszott, számított arra, hogy máshonnan majd kap ajánlatot.


    “A másodosztályra úgy tekintek, hogy ott is nagyon nehéz lesz helytállni, mert a színvonal talán alacsonyabb, de gólokat ugyanolyan nehéz szerezni” – nyilatkozta. Feczesin szerint a Vasasnak idén kevés esélye van a feljutásra, de mivel három és fél éves szerződést kötött az együttessel, abban bízik, hogy játszik az angyalföldiekkel még az élvonalban.
Kattints a kommenteléshez

Hagyj üzenetet!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Facebook

Új hírek

Több Magyar Foci