Connect with us

Angol Foci

Elítélték a Manchester United védőjét

Elítélték a Manchester United védőjét


Harry Maguire-t, a Manchester United labdarúgócsapatának kapitányát felfüggesztett börtönbüntetésre ítélték Görögországban.

A világ legdrágább védője, akit tavaly nyáron 80 millió fontért igazolt a klubja, a múlt héten a görögországi Mikonoszon egy születésnapi bulin keveredett verekedésbe többek között rendőrökkel. Az angol válogatott játékos nem sérült meg, és őrizetbe vétele után mindenben együttműködött a hatóságokkal.

A keddi tárgyaláson nem kellett személyesen részt vennie, miután tanúvallomást tett egy görög ügyész előtt.

Az ítélet szerint testi sértés, megvesztegetési kísérlet és nyilvánosság előtt elkövetett káromkodás miatt 21 hónapos és 10 napos börtönbüntetést kapott, de ezt felfüggesztették, mivel ez volt az első bűncselekménye és vád alá helyezése az országban.

A Manchester United közleménye szerint Maguire, aki a történtek ellenére meghívót kapott az angol nemzeti együttesbe, továbbra is határozottan kitart az ártatlansága mellett, ezért fellebbezni fog. Megjegyezték, hogy az ügyészség csak hétfőn délután erősítette meg a vádakat, és nyújtotta be a bizonyítékokat, így a védőügyvédeknek minimális idő állt rendelkezésükre a felkészülésre, a tárgyalás elhalasztása iránti kérelmüket pedig elutasították.
Kattints a kommenteléshez

Hagyj üzenetet!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Facebook

Új hírek

Több Angol Foci