Connect with us

Röplabda

Eldőlt, hogy ki edzi a jövőben a kaposvári férfi röplabdázókat

Eldőlt, hogy ki edzi a jövőben a kaposvári férfi röplabdázókat


A következő szezonban is az argentin Ruben Wolochin irányítja a Fino Kaposvár férfi röplabdacsapatát.

    A bejelentés kapcsán Demeter György, a kaposváriak szakmai igazgatója az MTI-nek azt mondta, a szakember személyében tavaly nyáron nagy nemzetközi tapasztalattal rendelkező edzőt szerződtettek, aki mellett a fiatalok fejlődése töretlen volt, ezért döntöttek kontraktusa meghosszabbítása mellett.


    “A következő szezonban is a már nálunk lévő magyar mag köré szeretnénk csapatot építeni, látjuk benne a potenciált, hogy egy-két rutinos külföldivel kiegészülve a Bajnokok Ligája selejtezőjében is helyt tud állni” – jelentette ki Demeter György.


    Ez utóbbi kapcsán – a kaposváriak a magyar szövetség döntésének értelmében a következő idényben a BL-selejtezőjében szerepelhetnek – Demeter kijelentette, korábban már többször felvetődött, hogy megméressék magukat a legrangosabb európai sorozatban, ám a Kaposvár Aréna tavaly nyári átadásával mostanra lettek meg az ehhez megfelelő infrastrukturális feltételek.


    “A szövetség mellett az Extraliga többi klubja is támogatta az elképzelésünket, ezért szeretnénk köszönetet mondani. Nagy büszkeség a városnak, hogy a BL-ben szerepelhetünk majd” – fogalmazott az edzőként 11-szeres magyar bajnok Demeter György.


    Wolochin tavaly nyáron szerződött a somogyi csapathoz, mellyel a Magyar Kupában bronzérmet nyert, az idő előtt véget ért bajnokság alapszakaszában pedig ugyancsak harmadik helyen állt.
Kattints a kommenteléshez

Hagyj üzenetet!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Facebook

Új hírek

Több Röplabda