Connect with us

Európa Liga

El-selejtező: Csányi Sándor is megszólalt a Honvéd óvásával kapcsolatban

El-selejtező: Csányi Sándor is megszólalt a Honvéd óvásával kapcsolatban


Csányi Sándor, az MLSZ elnöke is jelezte, támogatja a Honvéd fellebbezését.


    “Megdöbbenéssel láttam a romániai mérkőzésen történt eseményeket. Ilyen cselekmények nem fordulhatnak elő egyetlen mérkőzésen sem! Az elmúlt években magyar pályákon az MLSZ rendelkezéseinek, a klubok erőfeszítéseinek és a szurkolók együttműködésének köszönhetően nem történtek a craiovaihoz hasonló jelenetek” – olvasható Csányi Sándor nyilatkozata az MLSZ honlapján.

Képtalálat a következőre: „csányi sándor”
Fotó: Google


    Az MLSZ elnöke felhívta a figyelmet, hogy az UEFA fegyelmi testületeinek “döntéseiket mindennemű befolyásolástól függetlenül, az érvényben levő szabályoknak megfelelően kell meghozniuk.”
    “Az UEFA vezető szerve, a Végrehajtó Bizottság szabályokat alkot, de nem szólhat bele az egyes esetek döntéseibe. Az UEFA fegyelmi bizottságának döntését tudomásul veszem, de támogatom, hogy a Honvéd fellebbez, az MLSZ is ezt tenné hasonló esetben” – fogalmazott Csányi Sándor.


    A kispesti együttes tizenegyes-párbajban bukta el az El-selejtezős párharcot, a múlt csütörtöki, romániai visszavágó 120. percében, miközben a játékosok egymással “kakaskodtak”, a játékvezető közvetlen közelében felrobbant egy pályára bedobott hanggránát. Emiatt több mint fél órát állt a játék, a tizenegyeseket pedig a negyedik játékvezető felügyelete mellett rúgták a játékosok. 
    A román csapat a harmadik fordulóban az AEK Athénnal találkozik.




Kattints a kommenteléshez

Hagyj üzenetet!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Facebook

Új hírek

Több Európa Liga