Európa Liga

El: Fradi – Ludogorec: Meccs után nyilatkoztak a ferencvárosi játékosok

A Fradi játékosai a lefújás után nyilatkoztak az M4Sport kamerája előtt. A magyar bajnok középpályása, Sigér Dávid úgy érezte, semmi nem akart összejönni a csütörtöki meccsen. Lovrencsics Gergő elismerte hibáit és elnézést kért a szurkolóktól.

M

„Elmondtuk korábban, nem reális, hogy minden ellenfelünkkel versenyben leszünk. Ettől még ez most egy fájó vereség itthon. Sajnos előrébb jár az ellenfél. De nem szabad irreális elvárásokat támasztanunk magunkkal szemben. Fejben kell elsősorban felgyorsulni. Kialakítottunk ugyan lehetőségeket, de ha reggelig játszottunk volna, akkor sem rúgunk gólt.” – mondta Sigér.

„Az első és a harmadik gólnál is hibáztam, ezt magamra vállalom. Elnézést kérek a szurkolóktól és a csapattól. Ami a Ludogorecet illeti, sokkal agresszívabbak voltak, jobban járatták a labdát. Azonban ez mind tapasztalat” – nyilatkozta Lovrencsics a kamerába.

A Fradi norvég légiósa, Tokmac Nguen szerint gyorsan át kell lépni ezen a kudarcon.

„Nagyon jól felkészültek a támadásainkra és jól védekeztek. Megvoltak a helyzeteink, azonban a jobb csapat nyert. Alulteljesítettünk. Gyorsan el kell felejtenünk ezt a mérkőzést.”

Dibusz Dénes a Fradi válogatott kapusa is nagyon csalódott volt a vereség miatt.

„Nagyon csalódottak vagyunk, kicsit hasonló az érzés, mint a Dinamo Zagreb elleni hazai Bajnokok Ligája-selejtező után, hiszen akkor is szerettünk volna jó eredményt elérni, örömöt szerezni a szurkolóinknak és akkor is egy csúnya vereség lett a vége”

Fel