Labdarúgás

Egyre biztosabb Gattuso leváltása

Maurizio Sarri, Rudi Garcia vagy Antonio Conte válthatja őt az AC Milan kispadján.

Tegnap este a Coppa Italia elődöntőjének visszavágóján hazai pályán szenvedett vereséget az AC Milan a Lazio ellen, így a rómaiak jutottak be a sorozat fináléjába. A Gazzetta Dello Sport szerint a csapat vezetőedzője, Gennaro Gattuso akkor sem tarthatja meg állását, ha sikerül megtartani a bajnokság negyedik helyét, ami Bajnokok Ligája indulást eredményezne.

Milan

A Milan vezetősége szerint más típusú szakvezetőre van szüksége a csapatnak. Az első számú jelölt a vélhetően megüresedő posztra a jelenleg munkanélküli Antonio Conte. Az olasz- és angol bajnok tréner elcsábítása ugyanakkor nem lesz könnyű feladat, hiszen a városi rivális Inter és a Roma is tárt karokkal várná. A lehetőségek között szerepel még Maurizio Sarri, ám ő csak abban az esetben érhető el, ha szezon végén menesztik a Chelsea-től.

Milan

Amennyiben mindkét olasz edző megszerzése kútba esne, úgy az évekig az AS Romát irányító Rudi Garcia lehet a befutó. A jelenleg az Olympique Marseille élén álló francia szakvezető többször elmondta, egy napon szívesen visszatérne Olaszországba kedvező ajánlat esetén.

Fel