Connect with us

Európai Kosárlabda

Egy helyszínen fejezhetik be a férfi kosárlabda Euroliga idényét

Egy helyszínen fejezhetik be a férfi kosárlabda Euroliga idényét


Egy helyszínen fejezhetik be a férfi kosárlabda Euroliga idényét, amelyben a Barcelonát erősítő Hanga Ádám is érdekelt. MTI

    A kezdő5 szakportál pénteki tájékoztatása szerint a kontinens legjobb klubjait felvonultató sorozat irányítói azt tervezik, hogy amint a koronavírus-járvány csendesedik, összegyűjtik a 18 csapatot egy olyan városba, ahol két sportcsarnok is rendelkezésre áll, és ott játsszák le a hátralévő meccseket.


    Edward Scott működtetésért felelős igazgató úgy vélte, három nap kell ahhoz, hogy az együttesek eljussanak a helyszínre, ott egy kötelező 14 napos karantén következik, amelynek során megszorításokkal már erőnléti edzéseket tudnak végezni. Ezután jöhet egy kéthetes előszezon, hogy a kosarasok “visszarázódjanak” a játékba.


    Két Euroliga-szintű csarnok három városban található, Isztambulban, Athénban és Moszkvában. Belgrádban a Stark és a Pionir Arena is szóba jöhetne, utóbbi azonban időközben szükségkórházzá alakult. A madridi WiZink Center működtetői már hivatalosan jelezték, hogy lebonyolítanának egy Euroliga nyolcas döntőt. A klubsorozat az eredeti kiírás alapján négyes döntővel zárulna, amelynek Köln adna otthont május 22. és 24.között, erre azonban a 28 forduló után félbeszakadt szezon miatt már nem kerülhet sor.


    A végjátékban alighanem Hanga Ádámék is érdekeltek lesznek, ugyanis hat mérkőzéssel az alapszakasz vége előtt a Barcelona a tabella harmadik helyén áll 22/6-os győzelmi mérleggel.
Kattints a kommenteléshez

Hagyj üzenetet!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Facebook

Új hírek

Több Európai Kosárlabda