Connect with us

Spanyol Foci

Egy félidőt átaludt, majd fordított a Real Madrid

Egy félidőt átaludt, majd fordított a Real Madrid


Az Eibar az első félidőben ráijesztett a madridi drukkerekre, a második félidőben azonban jött Benzema.

Eredmény

A Real Madrid az első játékrész során csupán meg nem adott gólig jutott, Benzema találatát a mérkőzés elején a játékvezető annullálta, miután Bale lesen kapta a labdát. A walesi egyébként próbált nagyon aktív lenni, de igyekezete sok esetben kapkodáshoz vezetett.

A hazai együttes játékát a pontatlanság és a szervezetlenség jellemezte, amit a 39. percben ki is használt az Eibar. Cucurella és Escalante megbontotta a Real védelmének jobb oldalát, majd utóbbi kitűnő labdával szolgálta ki Cardonát, aki Keylor Navast elfektetve emelt a hálóba. (0-1)

A második félidőben már egy jóval lendületesebb hazai csapat lépett pályára, bár nagy helyzetet továbbra sem sikerült kialakítani. Az egyenlítő gól is inkább Karim Benzema klasszisának köszönhető, aki egy oldalról beívelt labdát fejelt a kapuba az 59. minutumban. (1-1) Bő 20 percre rá a francia csatár a vezető találatot is megszerezte, ismét fejjel, a gólpasszt a csereként beálló Toni Kroos jegyezte. (2-1)

Statisztika

A duplázó Benzema a hajrában még további két helyzetet puskázott el, így a vége akár simán is alakulhatott volna, ám a madridi drukkerek vélhetően nehezen felejtik el az első félidőben mutatott értékelhetetlen játékot.

Statisztika

Eredmények
Kattints a kommenteléshez

Hagyj üzenetet!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Facebook

Új hírek

Több Spanyol Foci