Connect with us

Tenisz

Edzője szerint Serena Williams-nek változtatnia kell a stratégiáján

Edzője szerint Serena Williams-nek változtatnia kell a stratégiáján


Patrick Mouratoglou teniszedző szerint Serena Williamsnek stratégiát kell váltania, hogy elérje célját, az újabb Grand Slam-tornagyőzelmet.

    A 38 éves játékos továbbra sem tett le róla, hogy megdöntse az ausztrál Margaret Court rekordját, aki 24 Grand Slam-tornát nyert egyesben. Williamsnek a csúcs beállításához még egy, annak megdöntéséhez két sikerre van szüksége. Lánya születése óta, vagyis az elmúlt két évben négyszer jutott döntőbe GS-tornán, de mindegyiket elveszítette, az idei ausztrál nyílt bajnokságon pedig a harmadik fordulóban búcsúzott.


    “Szembe kell néznünk a valósággal, el kell fogadnunk azt a tényt, hogy valami nem működik” – mondta Mouratoglou a BBC-nek.

Képtalálat a következőre: „serena williams”
Fotó: Yahoo


    Hozzátette, tanítványa képes elérni a kitűzött célt – különben már nem teniszezne -, de néhány dolgon változtatniuk kell.


    “Talán más nézőpontra, más stratégiára van szükség. Továbbra is magas szintet képvisel, de meg kell értenünk, miért nem képes megnyerni. Nagy különbség van a döntőbe jutás és a győzelem között” – magyarázta a tréner

.
    Mouratoglou hozzáfűzte, Williams kudarcnak tekinti, ha nem nyer meg egy Grand Slam-tornát, ráadásul az életkora miatt az idő nem neki és a rekorddöntésnek dolgozik.
Kattints a kommenteléshez

Hagyj üzenetet!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Facebook

Új hírek

Több Tenisz