Connect with us

Kézilabda

Eduarda Amorim tizenkét év után távozik Győrből – új csapata is megvan

Eduarda Amorim tizenkét év után távozik Győrből – új csapata is megvan


Lezárultak az utolsó tárgyalások is, kialakult a Győri Audi ETO KC végleges kerete a következő szezonra. A felnőtt csapat mellett az utánpótlás rendszerünkből ismét több győri nevelés igazol élvonalbeli egyesületekhez. 

Eduarda Amorim tizenkét év után távozik Győrből, de az eredeti elképzeléseivel ellentétben mégsem vonul vissza, hanem a Rosztov-Donhoz igazol.

“Az eredeti tervem az volt, hogy abbahagyom a játékot, de jött ez az új lehetőség és úgy döntöttem, hogy igent mondok rá. Természetesen, ez nem volt egy könnyű döntés, de úgy gondolom, hogy egy új kihívás jót fog tenni nekem. Szeretném megnézni, hogy milyen egy új környezetben és új impulzusokkal dolgozni együtt. Én sem leszek már fiatalabb, és ez az utolsó lehetőségem, hogy kipróbáljak valami újat. A győri történetem nagyon szép és örökké hálás leszek azért, ahogy a klub, a város és a szurkolók elfogadtak engem.  Elmondhatatlanul büszke vagyok arra, amit közösen elértünk a 12 év alatt.  Fontos számomra, hogy az emberek tudják azt, hogy a tény, hogy egy másik klubban játszom még egy évet, nem változtat a Győr iránt érzett szeretetemen és tiszteletemen. A legszebb éveimet itt töltöttem, így Győr örökké fontos része marad az életemnek es továbbra is szorítani fogok a sikereiért. Fontos megemlíteni azt is, hogy a céljaim változatlanok. Ugyanúgy meg akarom nyerni az összes mérkőzést a Győri Audi ETO KC-vel, nem csak magam miatt, hanem mindazon emberek miatt, akik támogattak engem ezekben az években. Fontos számomra, hogy sikerrel zárjam életem győri fejezetét” – nyilatkozta Eduarda Amorim.
Kattints a kommenteléshez

Hagyj üzenetet!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Facebook

Új hírek

Több Kézilabda